לצערי הרב נעשה לי עוול נוראי מטעם רשות מסויימת, שחשבו שאיני נכה והחליטו לקחת חזרה את ה80% הנחה שקיבלתי כ4 שנים בהן התגוררתי ברשות שלהם, לצערי הרב אני נכה 100% לצמיתות מטעם הביטוח הלאומי משנה 2006...זה לא עזר 3 שנים עיקלו את חשבוני וכשהרגישו בטעותם בשקט בשקט הסירו את העיקול אך גורלי כבר נחרץ,מנהל הבנק חדל האישים חסם את כרטיסי והחזיר לי את כל ההרשאות(למרות שהעיקול היה שם 3 שנים תמימות ולא הייתי כלל במינוס)מעשיו גרמו לי לחורבן ו5 תביעות בבית המשפט, אבל לא לשם כך אני פונה, לצערי שופט בעיירה החשוכה ההיא דחה את תביעתי(כנראה משוא פנים או בלבול) ועכשיו הערעור בעליון, בנתיים הרשות החשוכה בלי למצמץ ואולי על שהרהבתי לתבוע שלחה בריונים לביתי להוצאת מטלטלין בכוח, מה שכחולת סוכרת אחרי מחלה אונקולוגית קשה ולחץ דם הכניס אותי לחרדה וטראומה נוראה(זו היתה התראה)כל דפיקה בדלת מקפיאה אותי ,לא שיש מה לקחת לי, עצם האקט טראומטי עבורי,מה גם שבפירוש השופט טען שטענתם למינהלי אינה מדוייקת. ועכשיו שאלתי אני ברוך השם סוף סןף התבשרתי על קונה למכירת דירתי מה קורה עם העניין הזה?!! כי מצד אחד לא אוכל למכור ללא אישורם ומצד שני איני מוכנה לשלם משהו שאיני חייבת וגרם לחורבני הנורא..מה עושים?!! תודה לך מראש ואם אפשר בדחיפות מירבית.
ככל שקיים עיקול על הדירה הרי שלא ניתן למכור אותה בלי אישור המעקל.
ניתן לבצע מכירה עם תנאי מתלה הקובע שלאחר הסרת העיקול המכירה תתבצע. כמובן שבמקרה זה יש להגן על הכספים המשולמים עד הסרת העיקול.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר