קיים פסק דין בין שכנים מדגיש לפני חלוקה לחלקות להלן במושע בשנת 1990 ציטוט סעיף 2 לפסד :המשיב יבנה גדר רשת בלבד ולא גדר אבן.,לאורך שביל משותף תביעות קטנות הסכם פשרה שלום פתח תקווה
אולם בפסד ב 2004 להלן תביעת חלוקה : המשיב 2 (יעני אני) יכול לבנות גדר רשת במקום הגדר הקיימת. וכן לפתוח פתח/ים לאורך השביל
להסיר ספק אצין כי הפסד דין השני 2004 תביעת חלוקת מגרש בין שותפים לא המשך לפסד הראשון תביעות קטנות פשרה כי זה לא אותו הליך
שאלה משפטית
האם פסד דין הראשון 1990 שלום פ"ת תקף בפני עצמו מונע את השכן והוועדה מלבנות גדר אבן ? למנוע הקמת גדר אבן
האם פסד השני 2004 שלום ת"א חלוקה לחלקות שבוצעה ורשומה בטאבו כהערת אזהרה בטאבו מבטל את הפסד 1990 אגב לא צויין בפסד 2004 ביטול הסכמים קודמים במפורש (לדוגמא בצוואה רשום שהיא מבטלת צוואה קודמת) כאן אין תזכור במפורש על ביטול הקודמים
המטרה האם אני יכול למנוע את השכן להקים גדר חומת אבן עפ פסד 1990 במקום הגדר רשת הקיימת כרגע.
הואיל ויש בפסד חלוקה להלן :הוראות פסיקתא2004 זכות לפתוח פתחים לאורך השביל בעת בנייה עתידית ואני רוצה למנוע הקמת גדר אבן דבר שיגרום לי לנזקים תיכנוניים עתידיים ותנציח מיקום פתח קיים אחד על אפשרות פתיחה במקומות עתידדים אחרים
בפסק דין 2004 לא צויין במפורש שהמשיב לא יבנה גדר אבן
אבל כן צויין במפורש שאני יכול להקים גדר רשת במקום הגדר הקיימת
האם אני יכול במשפט מתוך הפסד ציטוט שאני יכול לבנות גדר רשת במקום הגדר הקיימת יכול לתת לי עדיפות להשאיר רשת ולמנוע את הקמת גדר האבן
לפי האמור בציטוטים שלך
בשני פסקי הדין המצוטטים על ידך
בית המשפט מורה על בניית גדר רשת ולא גדר אבן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
לפי האמור בציטוטים שלך
בשני המקרים בית המשפט מורה על בניית גדר רשת ולא גדר אבן
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
לפי האמור בציטוטים שלך
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
לפי האמור בציטוטים שלך
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר