שלום,
לא מזמן עברתי לדירת יחיד בתל אביב ובבעלותי מכונית. אני זכאי לתו חנייה בתור תושב תל אביב ולכן הגשתי בקשה לערייה וענו לי בשלילה מהסיבה שהיו חסרים כמה מסמכים ואחד מהם היה שהארנונה תהיה רשומה על שמי או שבעל הדירה יצהיר במכתב שהארנונה תהיה מנוקה משכר הדירה שלי כל חודש וכך עשיתי ויש לי כעת מכתב בו הוא מצהיר על זה (בנוסף בחוזה גם רשום שהארנונה כלולה בשכירות).
הגשתי את כל הטפסים שנית לערייה והכל היה מאושר רק שאחרי כמה ימים קיבלתי מהם טלפון בו הם הסבירו לי שעדיין לא ניתן לתת לי את התו כי כבר יש מישהו עם תו חניה על הדירה הזו ובעל התו זה בעל הדירה(שלא גר שם, למעשה גר העיר אחרת) אז הם אמרו לי שהוא צריך להחזיר אותו(שגם ככה לא מגיע לו כי הוא בכלל לא תושב תל-אביב) ואפליו אמרו ציטוט:"צר לי, הוא עושה מעשה בריונות" ואז יוכלו לתת לי את התו. יום לאחר מכן הסברתי לו את הסיטואציה ועכשיו אחרי שהוא הבין שהוא עלול לאבד את התו שלו הוא לא מוכן להחזיר אותו וטוען שזו בעיה שלי והוא לא יכול לעזור לי.
כבר הצטברו לי דוחות רבים (אני משער שזה בסביבות ה1000 ש"ח) והערייה מבטלת דוחות חנייה רק 60 יום לפני הוצאת התו.
פרטים נוספים:
סביר להניח שהדירה גם לא חוקית מכיוון שכאשר דיברתי עם הערייה הם אמרו לי שיש בבעלותו רק דירה אחת באותה הכתובת ולמעשה היא מחולקת לשלושה( שאני גר באחת מהם)
אז שאלתי היא האם מותר לו למנוע ממני את זכותי לתו חנייה (לא חנייה בחניון/בבניין) ומה אני יכול לעשות בנידון?
יש לבחון את הסכם השכירות הספציפי בין השוכר למשכיר.
יש לפנות לעורך דין המומחה בתחום להתייעצות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר