גרתי בעבר אם שותפה שהכרתי בדירה למשך שנה, ולפני כשבוע קבלתי הודעה מתאגיד המים שיש לי חוב, אמנם שילמתי את החוב כיוון שזה היה על שמי, אך כאשר פניתי לשותפה על מנת שתחזיר לי כיוון שגרנו יחד וזה גם החוב שלה הנל אינה מתכוונת ואינה רוצה לשלם לי, האם יש משהו בחוק שיוכל לעזור לי בנושא? או מהם ההאפשרויות שלי?
אם שילמתם עד לאותו מועד את התשלומים האלה בחלקים שווים. השותפה צריכה להחזיר לך את חלקה בחוב ששילמת במקומה. יש לא מעט מקורות בחקיקה לגבי הדבר. אם היא מסרבת תמיד תוכל לתבוע את הסכום בבית משפט לצביעות קטנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
האם ישנה אפשרות לקשר אותי לחוק אשר פונה למצבים כאלו?
אני בעקרון רשומה על המים, כיוון שהיא עשתה לי את המוות על מנת שזה לא יהיה רשום עליה, (דיי אכלתי אותה בקטע הזה).
היא כתבה לי אתמול שאחותה תביא לי את הכסף, כמו כן אחותה בחו"ל לכמה חודשים אז מפה הבנתי שהיא בעצם לא מתכוונת לשלם לי בכלל את הסכום ורציתי לדעת את הסעיף בחוק על מנת לראות מה אני יכולה לעשות בנושא.
בעבר היינו חברות טובות וממש סמכתי עליה אך כאשר היא היתה אומרת לי שאין לה כסף כרגע לשלם אז לא היתה לי בעיה וציפיתי שיחזור אליה, אך קיבלתי את המכה הגדולה כשראיתי את הפרצוף האמיתי שלה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר