שלום רב!
אקדים ואומר שחסרים לי פרטים ולכן השאלה מנוסחת באופן כללי. ברגע שתכוונו אותי, אברר את הנתונים החסרים.
הסיפור הוא כזה: אנו קבוצת דיירים שרכשה דירות מקבלן ותבעה אותו לפני כשמונה שנים (!) בגין ליקויים. ייצג אותנו עורך דין מסויים שנסגר איתו חוזה והחוזה אינו מולי כרגע. (חשוב להמשך)
לאחר תהליך ארוך ומייגע זכינו בתביעה בבית משפט אך משהגיע הרגע לשלם, החברה שינתה את המהות שלה באיזשהו אופן שעד היום לא נהיר לי (לא זכור לי השם המדוייק של ההליך) ונשארנו עם כלום בריבוע. למרות שזכינו.
עורך הדין לא מנע או לא רצה למנוע... את התהליך של שינוי המהות של החברה.
לאחר תקופה נוספת, שכרנו עורכת דין אחרת שכן הצליחה להביא ל"הרמת מסך" של החברה, +איום בעיקול נכסיה, ובזכותה קיבלנו את הכסף.
עתה עורך הדין דורש את ה"נתח שלו".
האם מגיע לו??? לפי מיטב זכרוני לא מוזכר עורך דין נוסף בחוזה הראשוני איתו ולכן לכאורה הוא עדיין בחוזה תקף מולנו, אבל לא בזכותו התקבל הכסף.
איך הייתם מייעצים לנו לפעול?
שלום רב,
יש להציג בפני עו"ד נוסף את ההסכמים ואת העובדות לרבות הניירת הרלוונטית (החלטות ופסקי דין) ולקבל חוו"ד בלתי תלויה.
עו"ד אייל אשכנזי
אין באמור משום יעוץ משפטי או אחר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר