שלום , אני בן 38 וגר עם אימי בת 74 באותו הבית , לפני 14 שנה אימי רכשה את הבית מעמידר וקיבלה משכנתא מהבית על כל סכום הבית , אני ואימי חתמנו כלווים במסמכי הבנק כדי לרכוש את הבית , אך בטאבו הבית רשום על שם אמא שלי בלבד , אמא שלי משלמת חצי מהמשכנתא מחשבון הבנק שלה ואני משלם חצי מהמשכנתא מהחשבון שלי לאורך כל השנים , לפני כ 6 שנים התחלתי להכנס לחובות בגלל הלוואות שלקחתי מ3 בנקים וחברות אשראי , כרגע החוב עומד על כ 250,000 שקל , אני מעוניין לפנות להליך פשיטת רגל , העניין הוא שאין לי שום נכס חוץ מרכב ישן בן 17 שנה , השאלה שמטרידה אותי ואת אמא שלי היא האם הם יוכלו לבקש למכור את הבית של אמא שלי משום שיגידו לי שיש לי חצי מבעלות על הבית משום שאני משלם חצי מהמשכנתא על הבית למרות שאני לא רשום בכלל בטאבו ?
תודה על עזרתך .
שלום רב,
ברמת העקרון , כאשר הבנק מבקש לממש את דירת המגורים עקב חוב בגין אי פרעון משכנתא , מגיש הבנק את השטר להוצל"פ, ומבקש באופן מיידי הוצאת צו פינוי לדיירי הדירה,
אולם טרם מתן יעוץ ספציפי יש לבחון את עובדות המקרה בכללותן..
אשר על כן, המלצתי לך לפנות לסיוע משפטי אשר ינחה אותך בהתאם.
בכבוד רב,
דרורית מלינרסקי- משרד עורכי דין.
*אין האמור בגדר יעוץ משפטי או אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר