במיליון שלושים שיהיה מוכן בעוד שנתיים,בעלי אומר שעדיף לחכות ולראות שמתחילים ואז לקנות,הקבלן אומר שזה מחיר מיוחד ל-10 קונים הראשונים ואח"כ הוא יעלה את המחיר,מנגד בעלי אומר שבגלל מדד תשומות הבנייה והעובדה שבינתיים ההון העצמי שלנו (600,000) בבנק צובר ריבית ולא התחלנו לשלם זה ייצא לנו יותר יקר ממיליון שלושים וזה בדיוק יהיה ההפרש שהוא יעלה לנו במחיר אז עדיף לחכות כי הוא מפחד לתת לו את כל הכסף,עדיין אין היתר בנייה,הוא אומר בשבועות הקרובים.אני בהתלבטות קשה,ממש בא לי על הבית הזה ולא בא לי לשלם עליו יותר ללא סיבה.מה אתם שמבינים אומרים? כדאי לחכות ולראות שיתחיל? העלייה של הקבלן בהמשך (ככל הנראה ימכור במיליון תשעים)תהיה בערך המחיר שנשלם על מדד תשומות הבנייה ? (היות ובעלי לא מוכן לתת לו מההתחלה את כל הכסף )וכמובן יש לקחת בחשבון שבינתיים ההון העצמי שלנו צובר ריבית?תודה לעונים,זה ממש חשוב לי לדעת..
שלום רב,
השאלה מתחום שאינו מקרקעין גרידא אלא כדאיות עסקה ושיקולים חיצוניים. לכל אדם שיקוליו שלו. בכל מקרה יש לבדוק היטב את החוזה ונספחיו ע"י איש מקצוע בטרם חתימה.
מציע לקבל ייעוץ משפטי פרטני.
עו"ד אייל אשכנזי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר