שלום אדון נכבד
רכשתי דירה ב-1995 בבינין 3 קומות שישה דירים .אני קומה עליונה עם גג מרוצף וחדר על גג שניכנסים אליו דרך הדירה .(דופךקס) .מאחר והיה בחדר העליון הרבה רתיבות החלטתי להוסיף פרגולה עם גג רעפים בצידו הדרומי של החדר.2מטר על 4 מטר.קבלתי מיכתב מהעיריה (אשדוד) שזה לא חוקי בוא להסדיר את העניין.עשיתי כל מה שאמרו לי אגרות שונים וכמובן אדריכל שאמר לי אל תדאג תשלם כך וכך והכל אני אעשה . וכך היה באמת.עד שרציתי למכור את הבית.אמרו לי בעריה שלא אושרה אז את הבניה .ונימסרה הודעה לאדריכל
שאלה פשוטה האם אני יכול לומר לעריה יש חוק התיישנות אתם חייבים לתת לי התר.(אגב משנת 1998 לא קיבלתי שום איזכור או התראה מהעריה או צו הריסה )
תודה רבה
יוסף ביתן
השאלה היא עם קיבלת בזמנו אישור על הבנייה או לא? האחריות של מי שהיה צריך לסגור את חוקיות הבנייה היא של האדריכל - במידה ואכן אין לך אישור על הבנייה כדאי לך לבדוק עם האדריכל למה זה לא חוקי ואז תוכל לדעת מה יהיה כדאי לך לטעון בפני העירייה
קבוצת הרוכשים הירושלמית
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר