שלום,
אני גרה בקומת קרקע. לפני כ-3 חודשים נפל הסורג בסלון. מי שאמור לטפל בדירה מטעם בעלת הדירה מודע לבעיה, אך מתחמק מלטפל בה. כבר במשך 3 שבועות אינו עונה לטלפונים ממני, לא מחזיר שיחות ומתעלם מהודעות סמס.
בעלת הדירה עצמה אינה זמינה. גם יש לה הרבה דירות, ואין לה כוח לטפל בכולן, וגם היא חלתה- כך שבכלל הפכה ללא נגישה.
אני מבחינתי לא מעוניינת לגור בקומת קרקע ללא סורג. מעבר לכך, יש בעיות נוספות בדירה, שהאיש שאחראי על הדירות מתעלם מהן. בעיית הסורג היא פשוט הכי קריטית מבחינתי כרגע. אני פשוט לא יודעת מה לעשות. האם יש משהו לא חוקי באיך שבעלת הדירה/ האיש מטעמה מתנהלים במקרה שלי? ואם כן, מה אני יכולה לעשות בנידון?
תודה מראש,
אור
שלום,
יתכן שמדובר בהפרת הסכם (ואולי הפרה יסודית) מצד המשכירה. כדאי לפנות באופן רשמי בכתב, ויתכן שהתעלמות תקים עילה משפטית.
בכל אופן, לא ניתן לקבוע דברים בודאות ללא קריאת ההסכם, ובחינת ההתחייבויות של המשכירה הנובעות ממנו.
אנא פני ליעוץ פרטני.
בברכה,
דותן לוי, עו"ד ונוטריון
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר