שלום,
אני גרה בשכירות בדירה של אישה מבוגרת שמעולם לא היה לה רכב. בבניין שלנו החנייה הינה משותפת לכלל הדיירים ואינה רשומה בטאבו לפי דירה.
בזמנו הדיירים ערכו הגרלה- לקבלת חניות קבועות בשל סכסוכים קודמים , הדירה של האישה המבוגרת שאני גרה אצלה אינה נכנסה להגרלה היות ולא היה לה מעולם רכב, כל החניות חולקו בין הדיירים וישנם דיירים שיש להם 2 חניות ואפילו 3 , לפני מס ימים חניתי באחת מהחניות והשכן איים עליי וצעק עליי שאבוא להזיז את הרכב.
הזזתי את הרכב ומשיחה עם שכנים אחרים היא אמרה לי שהיו מכות בעבר בגלל הנושא הזה ולכן עשו הגרלה אבל את הדירה שלנו לא הכלילו בהגרלה. מה עליי לעשות? יש לנו וועד חיצוני שאנחנו משלמים להם 200 ש"ח כל חודש אבל הם לא מטפלים בבעית החנייה . וביקשתי לזמן ישיבה בשביל לעשות הגרלה נוספת ולא היה שיתוף מהוועד הבית ואמרה שהיתה ישיבה לפני כשבועיים והישיבה הבאה רק בעוד שנה. האם אני יכולה לחנות בחנייה? ואם כן במידה ויאימו עלי מה אני אמורה לעשות? תודה יאנה
ככל הנראה מדובר בסוג של הסכם שיתוף שלא נחתם ולא אושר בטאבו
עליך לפנות לבעלת הדירה וביחד להגיש בקשה מתאימה למפקח על המקרקעין
בהצלחה
ברור כי העובדה שאין לבעלת הבית רכב - אינה גורעת מזכותה לחניה
עו"ד רענן גל
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: משרד עורכי דין ונוטריון מיכל רז 053-9374363
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר