אני מתגורר בדירה שכורה מזה שנתיים וחתום לשנה קדימה.
אני מתגורר בדירה בשכונה בירושלים אשר חלק גדול ממנה לא רשום בטאבו(נחלאות).לפני מספר ימים הגיע אדם לביתי שטוען שהוא רכש ממספר יורשים את מרבית הבעלות על הדירה,ושבעל הבית שלי הוא פולש ומחזיק בדירה בצורה לא חוקית.בעל הבית מצידו מחזיק בנכס בירושה מעל 40 שנה ושכל עניין הבעלות הוא בעיה עוד מהתקופה ההיא,הוא מציג חזקה על הנכס כיוון שאין ניירת לבית בשום מקום.
התברר לי לאחרונה כי האדם שהגיע לפתח ביתי הציע לדייר הקודם סכום כסף כדי שיפנה את הבית ויתן לו להכנס,דבר דומה הציע לי,סכום של 50 אלף שקל כדי שאתן לו את מפתחות הבית ואסתלק,כמו כן הוא אמר שהוא בתהליך לקבלת טאבו.בימים האחרונים קיבלתי מכתב מאותו אדם כי הוא הבעלים של מרבית הנכס וכי עלי להעביר לו את שכר הדירה.
השאלה שלי היא האם אני יכול להסתבך בצורה כלשהיא מהבעיית בעלות על הדירה או שזהו תהליך שלוקח הרבה זמן ואני יכול להיות רגוע.
תודה מראש
שלום רב דותן,
יש לבחון את הסוגיה לעומקה בשל מורכבות הנושא.
עם כל הרצון הטוב לא ניתן ליתן מענה יסדוי ומובנה דרך הפורום האינטרנטי.
אשר על כן, באפשרותך לפנות ליעוץ משפטי פרטני בצרוף המסמכים הרלוונטים ולבחון את חוזה השכירות אודותיו עסקינן באופן יסודי.
בברכה.
דרורית מלינרסקי- משרד עורכי דין.
*אין האמור בגדר יעוץ משפטי או אחרץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: שרית טרנובסקי - משרד עורכי דין ונוטריון 053-9429193
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר