חניתי במקום מוסדר ליד קופ"ח לשם אבחון ריפוי בעיסוק, מראש שאלתי כמה זמן ימשך, היות ולא אוכל לצאת במהלך האבחון כדי להאריך את משך החנייה. נאמר לי כי מדובר בכשעתיים, לכן שמתי 2 כרטיסי חניה 10:00-11:00 ו 11:00-12:00, למרות זאת קיבלתי דו"ח חניה, הדו"ח היה מקופל ורק באקראי הבחנתי בו כמה ימים אחרי (חשבתי שמדובר בלכלוך ורציתי לזרוק).
לדאבוני לא ראיתי את הדו"ח מיד כשהגעתי לרכב, יתר על כן ליד מקום החנייה היו מים עכורים וכשפתחתי את דלת הרכב נפל כרטיס אחד למים (10:00-11:00), נותר בידי כרטיס אחד וכשבדקתי ראיתי כי הוא תקף ל11:00-12:00 דבר שהתאים לי היות והצלחתי להקדים פגישה בעירייה, השתמשתי בכרטיס שנשאר להמשך חניה. ערערתי במחלקת החנייה בעירייה, הסבתי את שימת ליבם כי ניתן לבדוק אודות הפגישה ולאמת את דברי. ערעורי נדחה. פניתי שוב ונתבקשתי להציג כרטיסי חניה מקורי, נסעתי לעירייה שילמתי דמי חניה נתתי ידנית את הכרטיס המקורי שהיה בידי, רק אחד כי השני נפל למים עכורים ולא נשמר כי לא ידעתי על קיומו של הדו"ח. ערעורי נדחה שוב, כי נדרשתי להציג גם את הכרטיס שנפל למים, הגם שמבירור שערכתי עולה כי הכרטיס שבידי תקף גם למועד קבלת הדו"ח -10:56. שלחתי מכתב ביום ה 25/7/10 לגב' ריטה לדז'ינסקי, מנהלת רשות החניה העירונית, עם העתקי תכתובת בדוא"ל שלי עם הגורם איתו נפגשתי בעירייה שעסקה בדו"ח. היות ולא קיבלתי מענה פניתי ושלחתי אותו גם בדוא"ל. התשובה לפנייתי האחרונה התעלמה מכל הנתונים שהצגתי , נאמר לי כי אין אפשרות נוספת לערער.כשביקשתי להשפט נאמר לי כי חלף הזמן להשפט.
עכשיו קבלתי מכתב התראה אחרונה ממחלקת הגבייה ככל הנראה לפני עיקול?
מה ניתן לעשות?