החזרת המשמורת לאם.
קבלתי את הגט לפני כשלושה חודשים וזאת לאחר 10 שנים שחייתי בנפרד,היות והגרוש שלי לא הסכים לתת גט והתיק נסגר. יש לי 2 בנים 18 + 14 וחצי, בני הגדול עבר להתגורר עם אביו לאחר כשנתיים מיום שנפרדתי מהגרוש שלי,הוא מתגורר בראשל"צ ואני בחיפה(לאחר שטיפות מח שאביו עשה לו), האב ניסה למשוך אליו גם את בני הקטן בטענה שלא מפרידים בן אחים, בני הקטן התחיל להתמרד וזה בא לידי ביטוי בבית ובביה"ס בעיות משמעת, באיזשהו שלב הרמתי ידיים והסכמתי למעבר של הבן הקטן לאביו, היום בני (בן ה-14) מאד רוצה לעבור לגור אצלי בטענה שאביו מתעלל בו נפשית,בעבר גם פיזית-מכות,בני מאד פוחד ממנו,האב מנסה בכל דרך אפשרית למנוע את הקשר שלי עם הילד, החרים את הפלאפון שלו על מנת שלא אצור קשר, החרים את המחשב היות ועלה על זה שבני רושם לי הודעות בפייסבוק, הגשתי תביעה למשמורת בחודש 5/10, לפני מס' ימים קבלתי כתב הגנה בן 6 דפים, הוא הכפיש את שמי לגמרי, יש לציין שהוא מיוצג ע"י עו"ד שמנחה אותו, לי אין את האמצעים הכלכליים לקחת עו"ד, אני חותמת אבטחת הכנסה, אני ממש עובדת עצות, מה הסיכויים שלי בכלל? ובפרט שאין לי עו"ד שמייצג אותי...אנא עזרתך ויעוץ שלך. תודה רבה