הנה 14 מהסיבות ההגיוניות למה גבר לא משלם משכורת חודשית למגרשת.
1. היא גוזלת ממני את הילדים לחזקתה. (או מחזקתנו לחזקתה)
2. היא גוזלת מהילדים את אביהם.
3. אם באמת יש למישהו בעייה בפרנסתם, שיחזיר לי אותם, ואותי להם, ואז אפרנסם.
4. מי שמחזיק בילדים אף בהסכמת כל הצדדים וכל שכן בכפייה, עליו לדאוג לפרנסתם מכספו.
5. אני רוצה לפרנס את ילדיי כשיש לי חזקה עליהם, בדיוק כמו שהצד השני חפץ בחזקתם.
6. בוודאי שאינני מחוייב לשלם את כל פרנסתם כאשר יש להם הורה נוסף.
7. אם אני מחוייב לשלם מפני שהם ילדיי, אני גם רוצה לגדלם אצלי מפני שהם ילדיי.
8. אני לא ביקשתי את הגירושין המיותרים. ומי שביקש, עליו לשלם על כך. ובוודאי כאשר הוא חוטף לעצמו את הילדים.
9. אין לי שום זכות לדעת מה ייעשה בכסף, ומנגד - אין שום חובה לאישה לדווח על כך, וגם אין עליה שום פיקוח.
10. האישה משתמשת בכסף או בחלקו לעצמה ובכך גונבת כספי הילדים. ולא די בכך שהיא גונבת מהבעל בשביל הילדים, אלא אף גונבת מהבעל לעצמה. ואף לטענתה שהוצאת כסף מהבעל לפרנסת הילדים איננה גניבה, הרי שלהשתמש בכסף לעצמה, אף לשיטתה זו גניבת כסף וגניבת דעת.
11. יש צד אחד שרק נותן ולא מקבל ויש צד שני שרק מקבל ולא נותן.
12. היא ממרידה את ילדיי כנגדי.
13. קבלת הילדים היא זכות ומתנה, ולא מקבלים עוד מתנה על מתנה, ובוודאי לא על חטיפה.
14. תנאי והסדרי הראייה (שקבלת המזונות מותנית בהם) נקבעים ע"י האישה. וגם בזמנים שהיא עצמה סיכמה היא מקשה עלי את ראייתם. ומנגד, לבסוף כשאני מעדיף בעקבות כך שלא לראותם, אני נתבע על כך וגם נקרא "אב אכזר".
(כידוע: על פי חוק, גבר משלם גם אם נפל קורבן לגנבת זרע.
ועל פי פסק דין תקדימי, כשטוען הבעל שההיריון אינו ממנו ודורש לא לשלם משכורת חודשית לאישה, אינו יכול לבצע בדיקת רקמות - גם אם האישה מודה שנאפה עם גבר זר לפני הריונה - אישה בוגדת ומרמה את כולם וגוזלת בזכות זה כסף).
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר