יש לנו 3 ילדים,
מספר שאלות
1) הוא רוצה הסדרי ראיה עם לינה- אני לא יודעת אם להסכים או לא - אני רוצה מצד אחד להעניש אותו שעזב אותנו , מצד שני לילדים שיהיה יציבות ובית אחד עיקרי , מצד שלישי הילדים אוהבים אותו
2) הוא מבקש שהם יהיו אצלו 3 פעמים בשבוע - האם בית משפט יסכים - שתביני הילדים הם עיקר עולמי - 3 ימים ולילות בלעדיהם זה קשה לי.
3) הוא מוכן לשלם מזונות מינימלים , האם יש קשר בין גובה מזונות למספר הלילות שהםן אצלו? והאם יש קשר בין מדור למספר לילות שהם אצלו?
הסדרי הראייה הנהוגים הינם פעמיים בשבוע כולל לינה (תלוי בגיל הילדים) וסופ"ש פעם בשבועיים. בנוסף מחצית החופשות והחגים. לעניין גובה דמי המזונות - יש לבחון באם יכולתו לשאת אף מעבר למינימום. אין קשר ישיר בין מספר הלילות לבין המזונות והמדור - אך כמובן שישתמש בכך בבית המשפט וידרוש מזונות מינמאליים- בדר"כ נהוג שלא להתחשב בכך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד ליאת פסטרנק-אלקיים 053-7105244
סיגל,
3 פעמים בשבוע בימי חול - זה המון ולא ריאלי.
מעבר לכך, בכל פעם לינה זה הופך למשמורת משותפת - האם את חפצה במשמורת משותפת. האם יש ביניכם תקשורת ואמון , שבכלל יכולהל להוביל למשמורת משותפת.
עולות כאן שאלות מאוד חשובות ומכריעות , שכדאי לך לקבל בעניינם הדרכה והכוונה.
גשי לקבלת ייעוץ פרטי
עוה"ד מיכל זלינגר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין 053-9428459
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר