לעוה"ד מיכל זלינגר שלום רב,
רב תודות על תשובתך המהירה. מן הראוי שהוסיף מספר פרטים, על מנת להטיל אור על הנושא. במקרה דנן רק הנתבע חייב לי כספים והם כספי האיזון ואני חייבת לו מחצית משווי הדירה שזה יתקזז מהחוב שלו אלי.
פניתי גם בכתב (רשום עם אישור מסירה) וגם בטלפון ולאחרונה בפקס ובו כתבתי לב"כ הנתבע, שאם בתוך שבוע ימים לא יעביר לי מרשו את הכספים שחב לי אפתח נגדו תיק בהוצאה לפועל. לא קבלתי כל תגובה. הרי ברור שב"כ הנתבע מחפש רווחים והנתבע לא רוצה להיפרד מכספו. לי אין עו"ד (אין טעם להיכנס להוצאות שכ"ט עורך דין רק לשם ביצוע פסק הדין ואין לי אפשרויות כספיות) וברור שהשופט יקבע שב"כ הנתבע יהיה כונס יחידי וכאשר אבדנו אבדנו...
האם שוב לכתוב לב"כ הנתבע לפי הצעתך, או ישירות לשופט עם העתק הפקס האחרון הנ"ל, ששלחתי לב"כ הנתבע? האם ישנה אפשרות שאפנה ישירות להוצאה לפועל ולפתוח תיק וזהו? לא זכיתי לאוזן קשבת לאורך כל הדיונים ואני בטוחה שגם הפעם המצב לא ישתנה לטובה וזאת בלשון המעטה...
הנני מודה לך מראש.
סיוון
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר