שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
ערן וגנר, משרד עורכי דין

ערן וגנר, משרד עורכי דין

ויצמן 4 , תל אביב (אזור המרכז)

המשרד עוסק בהסדרת אזרחות אירופאית ליוצאי וצאצאי הונגריה, צ`כוסלובקיה, טרנסילבניה ואזור הקרפטים.

רוצה שעו"ד יחזור אליך?

מלא טופס ואחזור אליך בהקדם!

על המשרד

ערן וגנר, הוא משרד עורכי דין המוביל בארץ לטיפול בהסדרת אזרחות אירופאית ליוצאי גרמניה אוסטריה, הונגריה וצ'כוסלובקיה.

המשרד מטפל (ברוב המקרים) באופן ישיר בהסדרת האזרחויות במדינות עצמן, למשרד עורכי הדין ערן וגנר ניסיון עשיר שנצבר לאורך שנים בטיפול באלפי לקוחות מרוצים. הצוות כולל עורכי דין ואנשי מקצוע מיומנים בארץ ובחו"ל השולטים בשפות גרמנית, הונגרית, צ'כית, וסלובקית. המוניטין, הניסיון, והקשרים הטובים שנרקמו לאורך השנים במשרדי הממשלה השונים והקונסוליות מאפשרים טיפול יעיל ומזורז, והכי חשוב, מגדילים בצורה משמעותית את הסיכויים לקבלת האזרחות המיוחלת.

 

ערן וגנר, משרד עורכי דין מטפל גם בתחום של ירושות בחו"ל והשבת רכוש של נכסים ללא דורשים ידועים, בכלל זה מטפל המשרד בהשבת יצירות אומנות שנבזזו ו/או הוחרמו ע"י הנאצים ו/או הקומוניסטים.

 

המשרד מלווה את לקוחותיו החל מאיתור הנכסים, דרך כל הפעולות המשפטיות והגנאולוגיות על מנת לממש את הנכסים ולהבטיח טיפול יעל, מקצועי ומהיר עבור לקוחותיו. לצורך כך, פיתח המשרד לאורך השנים קשרים בינלאומיים עם משרדי עורכי דין ואנשי מקצוע רלונטים, ברוב המדינות באירופה ובארה"ב.

 

 

שפות: עברית

תחומי עיסוק
  • מדינות והגירה-דרכון זרמדינות והגירה-דרכון זר

המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

מאמרים מאת ערן וגנר, משרד עורכי דין
שאלות ותשובות מפורום אזרחות אוסטרית | דרכון אוסטרי - ערן וגנר, משרד עורכי דין
אילן שאל/ה:
אזרחות אוסטרית לדור שני - איך מתחילים?
28 צפיות

סבא וסבתא שלי היו אזרחי אוסטריה ועכשיו אני רוצה לבדוק אם אני זכאי לאזרחות. איך מתחילים את התהליך? אילו מסמכים אני צריך להכין? האם יש הבדל אם עזבו לפני או אחרי מלחמת העולם השנייה?

עו"ד ערן וגנר
עו"ד ערן וגנר

אזרחות אוסטרית
עקרונית יש זכאות לאזרחות אוסטרית עבור כל הצאצאים. לקבלת מידע נוסף, נא לצור עימי קשר בנייד 054-7525243.

Yy שאל/ה:
האם כדאי להוציא אזרחות אוסטרית?
85 צפיות

מעבר לפטור מויזה לארה"ב והיכולת ללמוד באוסטריה בחינם ולגור ולשכור שם .אם אני לא מתכנן את כל אלה האם עדיין שווה לי כל הבלאגן לאזרחות אוסטרית כלומר אני יודע בוודאות שיש לי זכאות לכך השאלה אם שווה לי כי במלא מקומות כתוב שחטץ מכל זה יש פריוולגיות תנאים והטבות מענקים וכו וכו לאזרחים אשמח לאיזה פירוט....

עו"ד ערן וגנר
עו"ד ערן וגנר

אזרחות אוסטרית
אם גרים באוסטריה יש גם כל מיני הטבות סוציאליות. לטעמי, מי שיכול להוציא אזרחות אוסטרית - כדאי לו, כי העלות נמוכה יחסית למה שמקבלים.

ערן וגנר, משרד עורכי דין
פניה ישירה אל ערן וגנר, משרד עורכי דין

למעלה