דרך מנחם בגין 7, בית גיבור ספורט, מתחם הבורסה , רמת גן (אזור המרכז)
עו"ד אורי בר-משה עוסק בתחום הפלילים ובעל ניסיון רב בתחום. מנהל את המחלקה הפלילית במשרד עו"ד בר-משה ושות`. מוסמך כמגשר ואף מוסמך לייצג חיילים ואזרחים עובדי צה"ל בבתי דין צבאיים.
עורך הדין אורי בר-משה התמקצע במסגרת לימודיו בתחום המשפט הפלילי על כל רבדיו. כמו כן, עו"ד בר-משה מוסמך כמגשר ואף מוסמך לייצג חיילים ואזרחים עובדי צה"ל בבתי דין צבאיים. נוסף על כך הוא מרצה באקדמיה בתחום הפלילי וחבר בוועדה הפלילית של לשכת עורכי הדין.
עורך הדין אורי בר-משה בעל ניסיון רב במשפט הפלילי ועבד במשרד עו"ד מהמובילים בתחום. כיום, עו"ד בר-משה שותף במשרד עו"ד בר-משה ושות' ועומד בראש המחלקה הפלילית.
למשרד עו"ד אורי בר- משה ניסיון רב בתחום הפלילי לרבות:
✔ חקירות חשוד
✔ דיוני מעצרים
✔ סגירת תיקים
✔ ניהול תיק פלילי
✔ מחיקות רישום פלילי
✔ עתירות אסירים
✔ הכנה למב"ן
✔ ועדת שחרורים וחנינות.
משרדו של עו"ד אורי בר-משה פונה לקהל הלקוחות אשר נחשף לצד המאיים של ההליך הפלילי בכלל, ושל הליך החקירות והמעצרים בפרט. המשרד שם לנגד עיניו את טובת הלקוח אשר מוצא עצמו נקלע לסיטואציה זו.
מקצועיותו של עו"ד בר-משה מתבטאת כבר בשלב ראשוני של החקירה במשטרה, על-ידי ליווי הלקוח במהלך מסירת גרסתו. ישנה חשיבות רבה לשלב זה שכן הגרסה צריכה להימסר תוך שימת דגש לפרטים קטנים שיקבעו בסופו של יום את גורל התיק.
עורך דין בר-משה מלווה את הלקוח בכל שלבי ההליך ומציב אותו בראש סדר העדיפויות תוך מתן ייעוץ מקצועי וזמינות 24 שעות ביממה.
המשרד ממוקם בדרך מנחם בגין 7 (בית גיבור ספורט, קומה 12, מתחם הבורסה) רמת-גן.
שפות: עברית
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שאלה לעורכי-דין: בערך בשנה וחצי עד שנתיים האחרונות אני סובל מהטרדות טלפוניות בלתי פוסקות. המטרידים ממשיכים להתקשר ללא הרף למרות שבקשתי מהם שוב ושוב, ובאופן המפורש ביותר כי יחדלו מכך. המטרידים מתקשרים תמיד מטלפון חסוי. זהותם לא ידועה לי-וכל האפליקציות לזיהוי שיחות חסומות, וללא יוצא מן הכלל לא מצליחות למצוא את המספר ממנו הם מתקשרים. בשיחותיהם המטרידים צועקים, מקללים ובחלק מן המקרים ניסו להתחזות לעובדים של משרדי ממשלה במטרה לגנוב ממני כסף. אציין כי שתי תלונות שהגשתי בעניין זה במשטרת ישראל לא טופלו. כאדם נכה וחולה אני מתקשה מאוד להתמודד עםמ ההתנהלות הזו. האם אני יכול להיות זכאי במצב כזה לפיצויים כלשהם? ואם כן-מיהו הגורם ממנו ניתן לתבוע פיצויים, ומהם הסכומים אותם ניתן לתבוע? וכאשר מקרים מסוג זה מגיעים לבית המשפט-מהי בדרך כלל התוצאה(ובמלים אחרות: האם יש כדאיות כלשהיא בהגשה של תביעה כזו)? אציין כי אני אדם שמתקיים מהכנסה נמוכה מאוד-מקצבת נכות של המוסד לביטוח לאומי, ואין ביכולתי לשלם לעורכי דין פרטיים. בברכה, אסף בנימיני.
הטרדות טלפוניות - מתקשרים ממספר חסוי
אני מבין את הקושי המובנה בהטרדות מסוג זה.
מאידך, אין לך פרטים אודות המטריד וגם המשטרה, למיטב הבנתי, לא הצליחה להגיע אליו.
בסיטואציה זו, אין לך את מי לתבוע שהרי אינך יודע מי הגורם המטריד.
אוסיף ואציין כי קיימת אפשרות, בנייד שברשותך, לחסום כל שיחה שמתקבלת "ממספר חסוי".
לפני יומיים המשטרה הגיעה למשרד שלי עם צו חיפוש ולקחה את המחשב האישי והטלפון שלי. החקירה קשורה לחשד להונאה בחברה שאני נותן לה שירותי ייעוץ, אבל אני לא חשוד בכלום לפי מה שנאמר לי. במחשב יש חומרים אישיים וגם מסמכים של לקוחות אחרים שחלים עליהם חיסיון מקצועי. כמה זמן המשטרה יכולה להחזיק את המכשירים שלי? האם אני יכול לדרוש העתק של החומרים לפחות? האם יש דרך למנוע מהם לעיין בחומרים של לקוחות אחרים שלא קשורים לחקירה?
משטרה לקחה מחשב - מה הזכויות שלי?
במידה ולא יוגש כתב אישום - המשטרה יכולה להחזיק ב"תפוס" לתקופה של - 180 יום.
לאחר מכן, היא מחויבת בהחזרתו.
בנוסף, ניתן לפנות ולדרוש שהמשטרה תעתיק את החומרים הרלוונטיים - ואתה תיקח את הציוד שנתפס. זאת, בד"כ, תוך וויתור על "כלל הראיה הטובה".
בשלב זה הייתי מוודא, סופית, אם נחקרת כחשוד. במידה וכן, מייעץ לך לפעול לסגירת התיק.
אשמח לסייע, באופן פרטני, במס' הנייד המופיע מטה.