רח' מוטה גור 9, (פארק אולימפיה, בנין B, קומה 3) , פתח תקווה (אזור המרכז)
משרד עוסק בייצוג אנשי כוחות הבטחון (צה"ל, משטרה, שב"כ, שב"ס וכו`), המבקשים הכרה כנכי מערכת הבטחון וביצוג נכים בוועדות רפואיות, מחוזיות ועליונות.
משרד עו"ד צדקוני סיון הוקם בשנת 1992 ומתמקצע בייצוג את אנשי כוחות הביטחון המבקשים הכרה כנכי מערכת הביטחון וביניהם צה"ל, המשטרה, שב"כ, שירות בתי הסוהר ועוד, אל מול הגופים הרלוונטיים.
כמו כן, המשרד עוסק בייצוג נכים בוועדות רפואיות וכן בבתי המשפט השונים.
במשרד עו"ד צדקוני – סיון מטפלים אף בתביעות מול המוסד לביטוח לאומי בנושאים כגון: פגיעות בעבודה, פגיעות איבה, ונכות כללית.
במשרד מועסקים, מלבד השותפים עו"ד צדקוני ועו"ד סיון, שלושה עורכי דין נוספים אשר עוסקים בתחומים שונים וביניהם; בתחום הפלילי, האזרחי מסחרי נזיקין ועוד.
עורך הדין צדקוני ועורכת הדין סיון הינם בעל ניסיון משפטי רב, שצברו תוך עבודתם כפרקליטים בפרקליטות מחוז תל אביב, שם ייצגו את משרד הביטחון בערכאות השונות לפי חוק הנכים.
אודות שותפי משרד עורכי הדין תמר סיון:
עורך הדין עודד צדקוני: בעל תואר ראשון במשפטים LLB מאוניברסיטת תל אביב, וכן חבר בלשכת עוה"ד משנת 1987. עו"ד צדקוני הינו בוגר של השתלמויות מקצועיות רבות בנושא רפואה למשפטנים, שניתנו על ידי לשכת עוה"ד וכן על ידי הפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל אביב.
עורכת הדין תמר סיון: סיימה לימודי תואר ראשון במשפטים LLB בהצטיינות באוניברסיטת תל אביב, והינה חברה בלשכת עורכי הדין משנת 1989. עו"ד סיון אף היא הינה בוגרת של השתלמויות בנושא רפואה למשפטנים של לשכת עוה"ד וכן של הפקולטה לרפואה באוניברסיטת ת"א.
המשרד שם דגש על ערכים כמו מקצועיות, אמינות, שירותי וייחס אישי.
שפות: עברית
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
האם חייל עם אלרגיה מסכנת חיים למזון בשילוב עם ספורט אשר מסתובב עם מזרק יכול לשרת כחייל קרבי? איך זה משפיע על הפרופיל?
גיוס עם אלרגיה
מורן שלום,
פורום זה עוסק בזכויות נכי צה"ל ולכן לצערי לא אוכל לסייע.
אפשר אולי להעלות את השאלה באתר מיט"ב של צה"ל.
לעו"ד שלום רב אחרי התלבטות ארוכה אני כותבת : בעוד חודשיים אחרי 10 שנים במשטרה - החלטתי שאני לא יכולה יותר ואני בשלבי התארגנות לסיום . לפני שנה וחצי נחשפתי בשעת פעילות במסגרת העבודה למקרה קשה ומזעזע שנראה שהצליח להשפיע עלי בלשון המעטה ולא עוזב אותי ומופיע פלופים והבזקים שמפריע ומשבש את חיי ופוגם באיכות חיי- ומקשה עלי . לעורכת הדין. האם יש אפשרות שאני זכאית לפיצוי? האם בנסיבות אני זכאית לתבוע ? האם יש לי זכויות לממש בגין המקרה? האם יש טופסידה שחשוב כבר ליישם? תודה רבה בברכה
צלקת נפשית
שיר שלום,
יתכן ואת סובלת מ"פוסט טראומה". אם אכן מדובר בפוסט טראומה נפשית את זכאית לתבוע ולקבל הכרה וזכויות בהתאם לגובה הנכות שתקבע.
חשוב שיהיה בידך תעוד על הארוע ועל חלקך בו.
כמו כן, חשוב מאוד לפנות לטיפול נפשי, הן לצורך התביעה אבל בעיקר לצורך בריאותך הנפשית. יש במשטרה מערכת של תמיכה וטיפול במקרים כשלך.