.jpg)
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
ברקוביץ 4, מגדל המוזיאון קומה 6, תיבת דואר 31,מיקוד 6423806 , תל אביב (אזור המרכז)
עוסקת כ-19 שנים בתחום המקרקעין על כל רבדיו, כולל: נזקי נזילות בבתים משותפים, סכסוכי שכנים, ייעוץ לבעלי בתים משותפים ועד ייצוג משפטי, תמ"א 38, פינוי בינוי, פירוק שיתוף, משפט מסחרי, קניין רוחני - פטנטים וזכויות יוצרים. מכהנת כסגנית יו"ר הוועדה למדיה ולאינטרנט, בלשכת עורכי הדין בישראל.
משרד עורכי דין דרורית מלינרסקי נוסד ע"י עו"ד דרורית מלינרסקי, שמלווה למעלה מ-19 שנים לקוחות פרטיים ועסקיים בתחומים:
מקרקעין-נדל"ן (על כל רבדיו), קניין רוחני, משפט מסחרי-עסקי-פיננסי ובתביעות ביטוח ונזקי רכוש לבתים ולעסקים.
עו"ד מלינרסקי הינה חברת ועדות בלשכת עורכי הדין: ועדת תאגידים, פורום מסוי, ועדה לני"ע ושוק ההון וכסגנית יו"ר הוועדה למדיה ולאינטרנט, בלשכת עורכי הדין בישראל.
מכהנת כנציגת ציבור בבית הדין האיזורי לעבודה
מקרקעין-נדל"ן - על כל רבדיו, כולל: נזקי נזילות בבתים משותפים, סכסוכי שכנים, ייעוץ וייצוג משפטי לבעלי בתים משותפים משפטי, תמ"א 38, פינוי בינוי, פירוק שיתוף, תביעות לתשלום פיצויים במקרקעין בגין ליקויי בניה, חוזי מכר ושכירות במקרקעין, ניהול ועדים בבתים משותפים, פינוי דיירים ועסקאות קומבינציה.
עו"ד מלינרסקי, יצרה תקדימים בתיקים מורכבים בתחום הנזקים בבתים משותפים, אשר פורסמו בהרחבה.
בזכות מומחיותה בתחום, מנהלת באתר din.co.il את 'פורום חוזה שכירות', שהגיע לחשיפה של מעל מליון גולשים (!)
קניין רוחני - התמקצעות בתחום הקניין הרוחני: פטנטים, בתחום הביוטכנולוגיה, זכויות יוצרים, רישום סימני מסחר בישראל ובחו"ל, ייעוץ בהגנה על זכויות יוצרים וכן ליטיגציה בתחומי הקניין הרוחני.
תחום מסחרי-עסקי-פיננסי - התקשרויות וחוזים בינלאומיים בתחום המסחרי, ליטיגציה (אזרחית), דיני חברות, דיני בנקאות, מתן חוות דעת משפטיות בתחום דיני הבנקאות וניהול מו"מ עם תאגידים מסחריים.
משרד עורכי דין דרורית מילנרסקי, משתף פעולה פעולה עם פירמת עורכי דין גרמנית (הפועלת אף היא במשפט המסחרי), שיתוף הפעולה בין המשרדים כולל מיזמים משותפים לחברות ישראליות וגרמניות בתחומי הפרמצבטיקה, הפטנטים והביו-טכנולוגיה.
תביעות ביטוח ונזקי רכוש לבתים ולעסקים: נזקי רטיבות, נזקי מים, נזקי פריצה, נזקי שריפה, תכולת דירה וכו'.
משרד עורכי דין דרורית מלינרסקי מעניק יעוץ משפטי בתשלום, למעט תיקי פרו בונו בהם מטפל המשרד בהתנדבות.
משרד עורכי דין דרורית מלינרסקי, מקפיד על מקצועיות ופועל ללא חת למען לקוחותיו. המשרד חרט על דגלו מתן שרות אמין ויעיל ללקוחותיו.
לצפייה במאמרים נוספים, לרבות מאמר אשר זכה לתהודה בינלאומית בתחום אבטחת הסייבר בישראל ופורסם באתר המוביל innovation & enterprise על ידי העורך הראשי (Rchief Data Office) אנא היכנסו לאתר המשרד.
שפות: עברית, אנגלית, יידיש
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
תודה על היעוץ
עו״ד דרורית מלינרסקי היה לי הכבוד להכירך בתיק מורכב בו ייצגת אותי נאמנה ואף למעלה מכך. הנך עו״ד מן השורה הראשונה . הן מקצועית והן כאדם. ממליצה ואמליץ עבורך בחום . שאי ברכה וישר כח !
עו״ד מלינרסקי היקרה , ברצוני להודות לך עבור הטיפול המסור והיעיל בענייני . גילית רצון טוב מקצועיות יעילות ומעל לכל אנושיות בתיק מורכב ועל כך תודה מקרב לב . כן ירבו כמותך עורכי דין בישראל . ממליצה בחום על משרדך .
עו"ד מלינרסקי היקרה, תודה על טיפולך המסור , היעילות האמינות ומעל כל האנושיות . חן חן ממליצה בחום על שרותייך המשפטיים.
עו״ד מלינרסקי תודה רבה מקרב לב על הסיוע האנושיות האכפתיות והמקצועיות . הלוואי וירבו כמותך עורכי דין בישראל . טיפלת בעניינו באופן מקצועי אמין ויעיל תודה רבה ותבורכי !
עו״ד מלינרסקי , תודה עבור הטיפול המצויין . כשחושבים על מצוינות אנושיות וידע נחנת בכל אלו ובנוסף הנך אדם נפלא . יישר כח . טוב שישנם עורכי דין כדוגמתך.
עו״ד מלינרסקי תודה לך מקרב לב עבור טיפול יסודי הוגן בבעיה סבוכה בה עימה התמודדנו מספר שנים .עשית עבודה נפלאה ועל כך תבורכי מקרב לב .
עו״ד מלינרסקי היקרה , תודה רבה לך מקרב לב על הטיפול היסודי האיכותי והאיכפתי בענייני . עו״ד כמותך הלוואי וירבו בישראל . הנך רואה במקצוע יעוד . באנושיות ובסבלנות אין קץ תמיד נכונה לסייע . ישר כוחך ותבורכי בכל מעשייך .
עו"ד מלינרסקי תודה על טיפול מצוין אמין ויעיל אשר הביא לתוצאות טובות עבורי. מעריך אותך על כך.
עו"ד מלינרסקי , תודה על השרות המקצועי האנושיות האכפתיות שהביאו לשכלולה של העסקה. במילה אחת: אלופה!
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
מאת: דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין
שלום רב, אני גר בדירת 2 חדרים שכורה בחוזה שכירות הוסכם שהתשלום מים וחשמל ישולם על ידי בנוסף לתשלום שכירות,במשך 9 שנים החשבונות מים וחשמל נקראים ע"י בעל הדירה ומועבר אליי בהודעת ווצאפ סכום לתשלום, יצויין כי השעון מים נמצא לאחר השעון הראשי,כך שמי שקורא את השעון הינו בעל הדירה, לאחר כחודשיים שחודש חוזה שכירות פנה אליי בעל הדירה בטענה שמתחילת השכירות ועד היום הוא חויב בסכום של 16 ש"ח לקו"ב מים , ועכשיו הוא מעוניין שאשנה כתובת בת.ז לטובת הוספת מספר הנפות בדירה,אך ללא שעון נוסף שיקרא ע"י העירייה ,וללא חשבון נוסף שיגיע על שמי,אלא באופן לא כשר כגון : קרוב משפחה,חבר וכו` , שאלתי: האם בעל הדירה יכול לחייב אותי בתשלום של 16 ש"ח לקו"ב מים מעבר למחיר הקבוע בחוק? האם זה לא הפרת חוזה? והאם אני נתון לבעיה במידה ולא אשלם את הסכום שבעל הדירה מבקש אלא, אשלם לפי מה שקבוע בחוק ,שזה כ-7 ש"ח לקוב? אגב...בחוזה לא מופיע תשלום על ביוב,האם חל עליי תשלום ביוב כנגזרת לתשלום מים? אודה לתשובתך
תשלום מים גבוה
יואל שלום ,
תודה עבור פנייתך .
ככלל במקרים כגון אלו על בעל הנכס לבדוק אם לא היתה נזילה ו/ או שמוש בלתי סביר במים על ידי פניה לחברת המים של הרשות המקומית .
רבים המקרים שחשבון מים גבוה מקורו בנזילה בצנרת .
בהצלחה
עו״ד דרורית מלינרסקי מנהלת הפורום .
לצערי בני נרצח בנובה וככל הנראה בשל מצבי הסרטן חזר ביקשתי בתחילת מרץ מבעל הדירה לצאת עקב המחלה. בבניין שממול קודחים כל היום יש רעש נוראי מהמכוניות שצופרות ומאנשים שיוצאים לבלו. גם כאשר סוגרים את החלונות יש רעש נוראי והדירה לא מבודדת ומאלץ אותי להפעיל מזגן בשל הקור.מזהו פרוייקט יוקרתי ולא תיארתי שזה יהיה המקרי. מעבר לכך כתבתי לו את אשר העלו בקבוצה לגבי טענות וליקויים בבניין למרות שיש כאן חברת ניהול בה אני כשוכרת דירה קטנה משלמת בחודש כמעט 2000 שח. ישנה בריכה קטנה וצרה בגג, נאמר לחלק מהדיירים שהבריכה תיםתח בחודש מרץ, לי נאמר בחודש אפריל, נוכחו לדעת שזה לא יפתח לפני חודש מאי. מעבר לכך מצופה מאיתנו הדיירים לשלם ביטוח ודמי מציל, מעבר לדמי הניהול. דבר זה לא נאמר לא לפני ולא במעמד חתימת החוזה. האם יש לי עילה לצאת לפני תום השכירות. מיותר לציין שהוא טוען שאני אוכל לצאת רק וכאשר ימצא שוכר. הוא מאוד קפדן וזה מקשה על היציאה שלי מעבר לכך אני חוששת שהוא לא יחזיר לי בזמן או בכלל את דמי הםיקדון. אשמח לייעוץ
עזיבת נכס לפני תום שכירות
חגית שלום רב,
ראשית תודה עבור פנייתך .
ברצוני להביע את תנחומיי .
באשר לסוגיה שהעלית : ככלל במקרים כגון אלו שהעלית יש לבחון את החוזה בכללותו ולבחון האם הכשלים שתארת הודעו לך בעת חתימת החוזה .
באשר לסרובו של בעל הדירה לאפשר לך יציאה לפני תום החוזה - לאחר העלאת הכשלים בפני הבעלים בכתב יש לבחון את כלל האופציות המשפטיות הרלוונטיות במקרה הנדון .
שלא תדעי עוד דאבה .
עו״ד דרורית מלינרסקי מנהלת הפורום .