דוכיפת 29 , הוד השרון (אזור השרון והסביבה)
עורכת דין אורלי רוזנבוש בעלת ותק של 22 שנה ומתוכן למעלה מ-17 שנים בענף הדיור המוגן. מספקת ייעוץ וליווי משפטי בתחום הדיור המוגן. כמו כן מוסמכת לעריכת ייפוי כוח מתמשך וצוואות.
עורכת דין אורלי רוזנבוש בעלת ותק של 22 שנה בתחום עריכת הדין.
עו"ד אורלי רוזנבוש מתמקצעת בליווי משפטי בתחום הדיור המוגן לגיל הזהב. כמו כן מוסמכת לעריכת ייפוי כח מתמשך ועורכת צוואות. במשך 12 שנה היא כיהנה כראש המחלקה המשפטית של רשת בתי דיור מוגן, ולכן בעלת ניסיון עשיר וידע משפטי רב בתחום הדיור המוגן לגיל השלישי.
עו"ד רוזנבוש במסגרת תפקידה זה, לבד מהוותק העשיר שצברה מבחינה משפטית, התוודעה לבני הגיל השלישי ולמשפחותיהם ולקחה לה למטרה לפעול להגשמת יעדיהם ולמימוש זכויותיהם, בייחוד בתחום הדיור המוגן, אך גם בצרכים משפטיים אחרים דוגמת הסדרת סמכויות בענייניהם על ידי ייפוי כוח מתמשך וכן על ידי עריכת מסמכי צוואה.
תחומי עיסוק עיקריים של משרד עו"ד אורלי רוזנבוש:
✔ עריכת הסכם דיור מוגן
✔ עריכת צוואות
✔ עריכת ייפוי כוח מתמשך
✔ ליווי וייעוץ משפטי לבני הגיל השלישי ומשפחותיהם
אני רוצה שכל לקוחותיי יידעו - ויותר מכך, ירגישו - שיש להם על מי לסמוך. יש מי שיפזר את הערפל האופף את ההליכים המשפטיים בגיל השלישי, ויספק ודאות מוצקה ומרגיעה.
אשמח מאוד להיות האדם הזה גם עבורכם. להכיר אתכם לעומק, להבין יחד איתכם בדיוק מה אתם רוצים וצריכים, ולהוביל אתכם להשגת תוצאות תוך מתן שירות מקצועי, אישי ואנושי.
המשרד דוגל במקצועיות, יסודיות וזמינות גבוהה עבור לקוחותיו וכן מלווה כל אחד מבין הלקוחות לאורך כל ההליך המשפטי, מתחילתו ועד לסופו.
שפות: עברית, אנגלית
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
חובת קיום מערכת wi-fi (מוזנת ע"י מקור חשמלי מחובר לגנרטור לירום\ups ) בכל שתחי בית לדיור מוגן ( בדירות ושתחים משותפים....)
חובת קיום מערכת wi-fi בדיור מוגן
שלום יעקב,
ככל ששאלתך היא, האם חוק הדיור המוגן מחיל על הבתים חובה להחזיק רשת אינטרנט אלחוטי לרווחת הדיירים - התשובה היא שלילית.
בברכה,
אורלי.
מהם הסעיפים המשפטיים המהותיים שיש לבחון בחוזה כניסה לבית דיור מוגן? אילו זכויות מוקנות לדייר על פי חוק הגנת הדייר בדיור מוגן? מהן ההשלכות המשפטיות של הפרת חוזה על ידי אחד הצדדי
סעפים מהותיים לבדיקה בהסכם דיור מוגן
שלום שולה,
שאלתך רחבה ומקיפה, באופן שקצרה היריעה מלהכיל.
לפיכך אתייחס בקצרה, בשים לב לאופי הפלטפורמה:
לעניין סעיפים מהותיים בהסכם דיור מוגן -
בין יתר הסעיפים, מומלץ מאד לבדוק: הסדרת מתווה העסקה, כולל שיעור שחיקת הפיקדון ומספר שנות השחיקה; הבטוחה הניתנת על ידי הבית להבטחת החזר יתרת הפיקדון במצב של חדלות פירעון; מהו מנגנון העדכון של דמי האחזקה החודשיים, מעבר למדד, כולל קיומו של מנגנון פיקוח ובקרה על ביצוע עדכון כאמור וקיומה של תקרת עדכון שנתית מקסימאלית; האם הבית גובה מהדייר את המע"מ בגין הריבית הרעיונית? מהם התשלומים הנגבים מהדייר במהלך תקופת הניסיון?
במקרה של הסכם מול בית בבניה - גם מועד המסירה המשוער; עילות העיכובים הפוטנציאליים ומשכם וקיומו של מנגנון פיצוי מוסכם במקרה של איחור במסירה.
לעניין חוק הדיור המוגן - החוק כולל הגנה על זכויות דיירים בבית דיור מוגן בהיבטים שונים, ובכללם: הסדרת חובת העמדת בטוחה להבטחת החזר יתרת הפיקדון במקרה של חדלות פירעון; הסדרת זכות להעסיק ולהלין מטפל אישי ביחידת הדיור; הגדרת תקופת ניסיון וקביעת פרקי הזמן להודעות מוקדמות במקרה של ביטול ההסכם; קביעת רשימה סגורה של עילות לסיום ההתקשרות מצד הבית ועוד.
ההשלכות המשפטיות של הפרת ההסכם מוסדרות במסגרת ההסכם גופו ובחוק החוזים (התרופות בשל הפרת חוזה), התשל"א - 1970.
בברכה,
אורלי.