אני בן 25, לפני שנתיים נחקרתי אחרי שנתפסו עליי 1-2 גרם מריחואנה ושוחררתי לאחר החקירה. לא יצרו איתי קשר והנחתי שהתיק נסגר. כעת (בעיר אחרת) נתפסתי שוב עם כמות דומה. פרט לשני המקרים אני אדם נורמטיבי בלי עבר פלילי. האם בוודאות יוגש כתב אישום? אם כן מה הסיכוי שזה יסתיים באי הרשעה? והאם יש סיכוי שיבואו לעשות אצלי חיפוש? (אני גר בעיר שלישית, לא באף אחד מהמקומות בהם בוצעה העבירה)
אי אפשר לומר שיוגש כתב אישום בוודאות. מאידך, ממליץ לפעול לסגירת התיק בכדי לוודא שהוא לא מוגש.
ככל שעובר הזמן הסיכוי לביצוע חיפוש בביתך הולך וקטן. במידה והמשטרה הייתה רוצה לבצע חיפוש בבית, היא הייתה עושה זאת בזמן החקירה שלך.
אשמח לסייע בצורה פרטנית.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר