האם פיתוח כימי של מזון המהווה תחליף בשר, ניתן לרישום והגנה כפטנט? האם זה פטנט בתחום הכימיה? לאן לפנות כדי לברר את העניין?
שלום פז,
ברמה העקרונית ניתן לרשום פטנט פיתוח כימי של מוצר מזון חדש (לדוגמא, רשמנו בעבר פטנט על הליך מיוחד ליצור גלידה מטחינה). פנה לעורך פטנטים בתחום הכימיה כדי לברר את הנושא שלך לעומק.
בברכה,
גדי בנט, עורך פטנטים
שאלו את מנהל/ת הפורום:
גד בנט, עורך פטנטים
053-9428913
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שלום מרום, בהנחה שבקשת הפטנט כתובה היטב, ואתה מקבל פטנט טוב, הוא אמור להגן עליך מפני שינויים במוצר. היקף ההגנה על שינויים תלוי במיומנות עורך הפטנטים שלך (כיצד הוא מגדיר את המוצר מבחינה משפטית) וכן בש...
המשך תשובה