אני כימאית במקצועי, ובעלי עוסק במזון ועובד במסעדות כבר הרבה שנים. אנחנו מפתחים ביחד מעין תרכובת חדשה של מזון עם מרקם בשרי אולם טבעוני לחלוטין. בדקתי מוצרים אחרים בתחום והם אינם מכילים את אותם חומרים האם זה אומר שאנחנו יכולים לרשום על זה פטנט?
שלום עמית,
פיתוח (מדעי) של מזון חדש הינו בר פטנט ברמה העקרונית.
את צריכה להתייעץ עם עורך פטנטים מתחום הכימיה כדי להבין האם המוצר שלך הוא פטנטבילי.
בברכה,
גדי בנט, עורך פטנטים
שאלו את מנהל/ת הפורום:
גד בנט, עורך פטנטים
053-9428913
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שלום דוד, אם אתה רוצה להתייעץ לצורך פטנט, אתה כנראה צריך עורך פטנטים, לא עורך דין. עורך פטנטים עוסק בכתיבה והגשה של בקשות פטנט בארץ ובעולם. עורך דין עוסק בהסכמים ותביעות בבתי משפט בישראל בלבד. בברכה...
המשך תשובה