היי, ראיתי שיש פרסומת לקרם לחות במחיר מסוים לפי פרסומות שרצות עכשיו בטלוויזיה, אבל כשנכנסתי לאתר של החברה כדי לבצע את הרכישה גיליתי שהמחיר כמעט כפול מהפרסומים. יצרתי איתם קשר והנציגה התנערה מכל אחריות ואמרה שהמחיר הגבוה הוא המחיר הנכון. האם אין כאן הטעייה של הלקוחות שלהם?
תודה על פנייתך. על פניו אכן מדובר בפרסום מטעה, אשמח לקבל עד פרטים כדי לייעץ לגבי תביעה ייצוגית. תוכלי לפרט במייל או טלפונית.
בברכה
עו"ד אורלי בן עמי
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו״ד מתן פריידין
053-6130158
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שלום רב, אכן ישנו דין שקובע מתי מותר לפנות אשפה. ניתן להגיש תביעה אישית וגם תביעה ייצוגית בנושא זה. בברכה, מתן ...
המשך תשובה