שלום רב. לפני כשנה היה פיצוץ בצינור בחצר הבניין המשותף. בדירתי מתגוררת שוכרת שקיבלה הודעה מתאגיד המים בדבר הפיצוץ וגם דיירים נוספים בבניין. למרות ההודעה מתאגיד המים ולאחר מס' ימים שלא תוקנה הנזילה התקשרו שוב ושוב מתאגיד המים והתריעו בדבר הנזילה.....המים זרמו ואף אחד לא טרח לסגור את השיבר . התקלה לפי רישום התאגיד תוקנה אחרי חודש וחצי ! הבניין קיבל סכום אסטרונומי של 30,000 ש"ח. מתאגיד המים שהשתתף בכיסוי מחצית מהסכום. החוב לכל דייר בסיבובות 1,000 ש"ח. לפי המשלם מול תאגיד המים החוב של הדיירת האם אני כבעלת הנכס צריכה לשלם סכום הזוי על חוסר טיפול, אכפתיות ואפשר לומר זילזול של הדיירים המתגוררים בבניין וגם של הדיירת שלי שלא עדכנה אותי בדבר התיקון המיידי שלא בוצע לאחר קבלת ההודעה על הפיצוץ בצנרת. .
שלום רב,
נדמה לי שבנסיבות העניין ראוי יהיה שכל הצדדים ישאו באחריות לתוצאה ובתשלום, אם כי אני מבין את הצד שלך כבעלת נכס שלא מתגוררת בו.
בהצלחה,
יוחאי ניר (נאוי), עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד רפי רפאלי
053-6260796
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
בחירת ועד בית נעשית באמצעות אספה כללית, ולכן יש לקיים אספה שכזו, ניתן גם באמצעים אחרים כאשר לא ניתן לקיים אספה כללית...
המשך תשובה