אני והשותף שלי נמצאים רגע לפני פתיחת מסעדה. חילקנו בנינו את העבודה כך שהוא אחראי על אחזקת המקום, תפעול כללי וקשר עם ספקים ואני אחראית על כוח האדם והשיווק. איך כדאי לנו לחלק בנינו את הרווחים במידה ושנינו השקענו סכום ראשוני זהה בעסק?
שלום רב,
בד"כ מחלקים את הרווחים בהתאם לאחוזים בבעלות השותפות.
ניתן לקבוע מראש אחוזים אחרים או בהתאם להשקעות של כל אחד מהצדדים בשותפות.
יש דרכים נוספות שניתן לחשוב עליהם בהתאם לנסיבות של כל שותפות.
בברכה,
אבי מורה, עו"ד
מורה טובים, משרד עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד גיא הרשקוביץ
053-9428571
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
גידי שלום ככלל כשמדובר באיגוד הכוונה לאיגוד מקצועי משמע התאחדות של עוסקים בתחום מסוים נועד לקידום המקצוע עבור העוסקים בו, בין בדרך של ייעוץ לעוסקים בתחום, יצירת מסגרת לעזרה הדדית, תמיכה, סיוע וכיו...
המשך תשובה