גרושתי הגישה כנגדי צו מניעה ומבקשת שלא אצור עמה קשר בשום צורה שהיא. בפועל, מזה חודשיים שהרמתי ידיים עוד טרם הגשת בקשתה והבנתי שהוחלט לנתק אותי בכל דרך מביתי ואני מקבל את הגורל כי עייפתי מלהלחם על כך. בפועל, בנסיון לשקם את חיי ולהרחיק את גרושתי מבני משפחתי החדשה (אשתי וילדיה) החלטתי להסכים לבקשת הצו מניעה ואף לבקש להפוכו להדדי. להפתעתי מיום הסכמץי, גרושתי לא מפסיקה לשלוח לי הודעות כאלה ואחרות ומסרבת לבקשת ההדדיות. היא מתעקשת במסגרת הפשרה שצו המניעה יהיה חד צדדי ולא יאפשר קשר לי בלבד. לצערי, אין ביכולתי לעמוד בלקיחת עורך דין ועל כן אני מתכוון להגיש כתב הגנה לבדי ובמסגרתו לבקש כי צו המניעה יהיה הדדי. האם מותר לי לעשות כן?
נוכח מורכבות העניין, קשה להשיב לשאלתך במסגרת הפורום ועל כן, מומלץ שתפנה לקבלת ייעוץ משפטי, ראשוני, בטרם תשקול כיצד לפעול. זאת ועוד, חשוב, כי בנסיבות המקרה שאתה מתאר, תהיה מיוצג. עומדות לפניך אפשרויות קבלת סיוע בייצוג, באמצעות הלשכה לסיוע משפטי או באמצעות מחלקת שכר מצווה של לשכת עורכי הדין. כדאי לבחון את זכאותך לקבלת סיוע, כאמור, קודם לנקיטת צעדים באופן עצמאי.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד נירה בן דוד
053-6112872
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
התשובה לשאלתך תלויה במספר גורמים בין היתר הכנסתך. מציעה לך לפנות לרשות המיסים כשבידך המסמכים שהם מבקשים באתר. בהצלחה...
המשך תשובה