אח של אמא שלי נפטר והוא השאיר אחריו בית שמחולק ל5 אחים וגם בית של סבא שלי שמחולק ל5 אחרים קנינו את הבית של האח ומכרו את הבית הנוכחי שלנו בחוזה שעשינו עם עורך דין רשום שברגע שנמכור את הבית שלנו ואת הבית של סבא שלי אז נשלם ... העניין שהבית של האח שנפטר שקנינו עד שהוא יהיה רשום עלינו זה רק עוד חצי שנה כי העורך דין מעביר את הרישום של הבית קודם כל על האחים ורק אחרי זה עלינו .... איך נכון לשם ? זה בסדר לשלם את כל הכסף מכה אחת או רק חצי חצי? חצי בתחיל התהליך וחצי בסוף? אנחנו לבנתיים שלמנו 60 אלף..... אם נשלם הכול למה זה יוכל לגרום ?
הבטחונות במקרה של הקדמת התשלום תלויים בחוזה עצמו, בתנאיו, ובאופן רישום המקרקעין. לא ניתן להעריך את ההשלכות של הקדמת התשלום, ללא עיון מדוקדק בחוזה עצמו , ובאופן רישום המקרקעין .
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אסף אלקוני, עו"ד
053-9428881
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
החוק ברור מאוד- מס רכישה מופחת לנכה, הינו לדירה, שנרכשה לצורך דיורו של הנכה. אחרת- אין זכאות למס רכישה מופחת ....
המשך תשובה