שלום. עבדתי בחברה עירונית באחת הערים בארץ בתור מתרגלת על בסיס שעתי וכן נסיעות. המורה שעבדתי איתה הייתה האחראית עליי למרות שהינה מורה ממשרד החינוך. במשך כארבעה חודשים המורה לא הרשתה לי לקחת ימי חופש ולרשום אותם בדוח הנוכחות בטענה ששומרים על החופש ומקבלים אותו בסוף שנה. בפועל לא הגעתי לעבודה בהסכמתה וכתוצאה מכך גם לא קיבלתי שכר כי לא עבדתי ולא הסכימה לי לרשום חופש בדוחות הנוכחות. בנוסף שכרי קוצץ בכל חודש בכאלף שקלים ואפילו יותר כשהל פעם המורה החליטה לקצץ לי שעות מהשעות עליהן ביכמנו בתחילת השנה. כשנמאס לי התפטרתי מהעבודה. שילמו לי פנסיה ובתוכה גם רכיב פיצויים אז האם אין לי מה לטעון שאני מתפטרת בדין מפוטרת? כי כבר שולמו פיצויים? והאם אפשר לתבוע על הקיצוץ הנרחב והפגיעה בימי חופש (שיש לציין ששולמו לי בתום העבודה)? תודה.
על מנת שהתפטרות תיחשב כהתפטרות בדין מפוטר יש להודיע למעסיק מראש כי בכוונתך להתפטר עקב הרעת התנאים או הנסיבות שאינן מאפשרות לך להמשיך ולעבוד. זאת, על מנת לאפשר למעסיק לתקן את המעוות. לא ברור לי מהו אחוז הפיצויים שהופרשו לקרן הפנסיה וייתכן שהוא איננו מכסה את הפיצויים המלאים. כמו"כ לא ברור מן השאלה אם עבדת יותר משנה, שאם לא כן, ממילא לא מגיעים לך פיצויי פיטורים. ככל שימי החופש שולמו בתום ההעסקה, אין בסיס לתבוע אותם פעם נוספת.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר