שלום רב, לאחר 22 שנות נישואין,מהם 3 שנים של הליך גירושין ארוך,מתיש ורווי סנקציות כלכליות שפגעו גם ב- 3 בנותיי,התגרשנו. בגלל שלא עבדתי בשנים אלו,השקעתי בבית ובבנות,כל הכספים,חסכונות משותפים ועוד היו בשליטתו לא יכולתי לממן עו"ד שייצג אותי וקיבלתי מהמדינה ללא תשלום עו"ד. לאחר 4 נסיונות להגיע להסכם סופי כאשר אני מוותרת בכל נסיון על חלק נוסף ברכוש ומתוך בורות תמימות ובלי כל תמיכה נפשית,כלכלית שהייתי זקוקה לה נואשות ורצון לסיים את התהליך, חתמתי על וויתור כספי הפנסיה מעבודתו . בזמנו לא הובאו לידיעתי ע"י עו"ד משמעויות הוויתור תוך מגמה לסגור את התיק ולא כל נכונות מצידו להלחם על סעיף זה לטובתי כעו"ד המייצג אותי. ניסיתי לפני כ-6 שנים בתביעה להגדלת מזונות לפתוח את סעיף הפנסיה בזמנו,ללא הצלחה. שאלותי הן: 1. האם כיום קיים תקדים לפתיחת סעיף זה מחדש? ו2.האם אוכל לקבל מידה של התחשבות בית המשפט בזכויותיי שהגיעו לי כחוק לאחר 22 שנות נישואין.נוכח מצבי הרגיש המצויין לעייל? כאשר מאז גירושיי אני מתמודדת זה שנים עם מצב כלכלי לא פשוט. לתשובתך אודה .
לא פשוט לפתוח נושאים רכושיים שנסגרו בהסכם שקיבל תוקף של פסק דין בעיקר מאחר שויתרת על זכויותיך. יש צורך בבדיקה פרטנית של מצבך לראות האם ניתנה כבר החלטה ע"י ביהמ"ש בנושא זה והאם קיימות נסיבות המאפשרות ביטול הסכם או חלקו.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר