שלום אנחנו גרושים מזה מספר שנים ויש לנו ילד בן 5. לאחרונה שוחחתי עם הגרוש שלי על רצוני לעבור דירה לעיר אחרת אשר מרוחקת כמה ק"מ מעיר מגוריי הנוכחי. בתגובה לכך, הוא הלך והגיש סעד זמני על מניעת מעבר דירה. בדיון שהתקיים בבית המשפט בנושא, השופטת ביטלה את בקשתו וציינה כי זכותי לעבור ועליו לשתף פעולה. אך כעת, הוא מסרב שוב. עורך הדין שלי הגיש לבית המשפט בקשה לפסיקתא, אולם ציין כי ייתכן והשופטת לא תאשר ותבקש פתיחת תיק מחדש. אשמח לדעת- האם הגשת פסיקתא היא הדרך הנכונה? האם לא היה עדיף להגיש תלונה על בזיון בית המשפט? אני מרגישה שהגרוש שלי מטרטר אותי ואני נטולת כוח-מה הדבר המומלץ לדעתך במצב כזה? תודה!
מאי שלום,
שאלתך הנה כבדה ומורכבת ואת מיוצגת על ידי עורך דין.
לא אוכל לתת לך תשובה רצינית והמלצה לדרכי פעולה בפורום זה ולהבין מה היו השיקולים שעמדו בפני עורך דינך כשבחר לפעול וכפי שבחר.
כדי שאוכל להרחיב בנושא, להתייחס למקרה ולנסיבות שלך ולהמליץ על דרכי פעולה, את מוזמנת ליצור קשר עם משרדי ולתאם פגישת ייעוץ.
בברכה,
גילה עיני, עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
און צוק, משרד עו"ד
053-7101897
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שלום רב, על מנת לקבוע האם צריך תביעת אכיפה או תביעה לתיקון הסכם יש לראות את ההסכם והפרוטוקול של הדיון. בכל מקרה תביעה לאכיפת הסכם תוגש בנפרד מתביעה לתיקון הסכם. ניתן לפנות לנייד האישי שלי 0506522...
המשך תשובה