שלום, גיסתי התלוננה על אחי כי סטר לה באמצע אירוע של חברים,(לא קרה היו חברים ואנשים מסביב אף אחד לא טען שהוא באמת עשה זאת) היא קינאה כי רקד עם בחורה ואמרה שתגיש נגדו תלונה במשטרה על אלימות. יום לאחר ששיחררו אותו ממעצר היא ניגשה לבית משפט לעינייני משפחה והוציאה נגדו צו הגנה בטענה שאנחנו ( משפחתו) מתקשרים ומאיימים עליה ( לא קרה מעולם) הבנו שהוא עצור שזומנו לחתום עליו ערבות. השופטת פסקה ל- 3 חודשים. מה עליו לעשות בתחילת שבוע הוא זומן למשפט. הדבר היחיד שמעניין אותו כרגע הוא לראות את הילד שלו ( בן 10 חודשים) האם יכול להיות שהוא לא יראה את ילדו? לאחר המשפט אני אגש אתו על מנת לקבל סיוע משפטי כיוון שהוא כרגע במעצר בית עד יום שישי. ונלך לפתוח תיק ברבנות. אשמח לשמוע את דעתך בנושא.
שלום רב
ראשית, רצוי מאד שאחיך יקבל מיידית יעוץ משפטי ולא להמתין כלל, היות שיש משמעות רבה למירוץ הסמכויות בין בית הדין הרבני ובית המשפט למשפחה, ורצוי כי אחיך יפעל במהירות בענין זה. שכן, אשתו עלולה להקדימו ולהגיש כנגדו תביעות בבית המשפט לעניני משפחה.
לענין, הדיון בצו ההגנה, רצוי מאד כי אחיך יקבל אף בענין זה יעוץ משפטי טרם הדיון, שכן עלולות להיות השלכות אף למתן צו ההגנה על הקשר שלו עם בנו.
כעקרון, אין במתן צו הגנה נגד אחיך מצד אשתו, כדי למנוע מפגשים עם הקטין, אלא אם נאמר אחרת.
משרדנו מתמחה בתחום דיני המשפחה והגירושין.
אחיך מוזמן ליצור קשר עם משרדנו לגבי כל הנושאים הנ"ל.
ניתן ליצור קשר עם משרדנו באמצעות הטלפון המופיע באתר זה.
בהצלחה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד אמיר לנטון
053-9386769
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
ירדנה שלום רב, צריך לבחון את כתב האישום, וכן לברר בדיוק מה היה, באיזו תקיפה מדובר, ,נסיבות המקרה, נסיבות הנאשם והמתלוננת, ומה בדיוק ואיך ועל ידי מי הובטח לך במשטרה . במצבים מסוימים כאשר למשל הייתה הב...
המשך תשובה