אילן שלום, גובה החוב הינו 150,000 ש"ח. כזכור,העורכת דין איפשרה בתיק אחד חקירת יכולת ואני משלמת 350 ש"ח כל חודש ובתיק השני ביקשו פשיטת רגל והגיבלו את חשבון הבנק שלי. יותר נכון,העורכת דין ראתה לנכון שזו האופציה היחידה. איזה אינטרס יש לעורך דין שהלקוח שלו יפשוט רגל? לי יש תחושה שיש אופציה נוספת לעשות חקירת יכולת גם בתיק השני ולשלם בכל תיק סכום כשלהוא.אך מאחר ועורכת הדין לא צלחה לאחד בין שני התיקים היא ביקשה פשיטת רגל. אני חוששת שזו סוג של טקטיקה ואני מעוניינת לדעת האם החששות שלי נכונות?
לא ידרתי לסוף דעתך. האם סך כל החובות הם 150000 זהו סכום גבולי הייתי חושב פעמיים האם בסכום חובות זה להמליץ על פנייה להליך פשיטת רגל, ייתכן בנסיבות הספציפיות שכדאי וייתכן שזה דווקא לא ההליך הנכון ועדיף להגיע להסדר מחוץ לבית משפט או להסדר נושים לפי פקודת פשיטת הרגל.
ככל הידוע לי אין לעורך דין אינטרס ממשי שלקוח יפשוט רגל, אלא אם זהו פתרון שעורך הדין סבור שהוא הטוב ביותר ללקוח בנסיבות הספציפיות.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עורכת דין לורן קוסאשוילי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שלום רב, כל נכס שלכם (שאינו מוגן) שייך לקופת הנושים, כך שאינני רואה טעם בדבר. מעבר לזה תעלה שאלה של מקור ההון העצמי. בהצלחה ...
המשך תשובה