אנחנו ארבעה שותפים, שניים תושבי ישראל ושניים תושבי צרפת. מעוניינים להקים את העסק שלנו בפריז אך להעביר סחורות גם לארץ. המטרה היא לקיים קשרים הדוקים עם לקוחות בישראל ובצרפת במקביל, ולאחר מכן גם לצמוח למדינות נוספות. איך עורכים הסכם שותפות מתאים, מה ההשלכות מבחינת מיסים והיטלים, האם צריך להיוועץ בעו"ד צרפתי או ישראלי או גם וגם?
עודד שלום,
אנו שמחים להודיע כי פנייתך התקבלה על-ידי משרדנו.
אכן, שלאותך מעוררות סוגיות משפטיות הקשורות לדיני חברות ולדיני מסים, גם בעיני הדין הישראלי וגם בעיני הדין הישראלי.
מתוקף ניסיון בתחום, מקצועיות ובקיאות בדין הצרפתי והישראלי, המשרד הינו מוסמך לחלוטין ללוות אותך לאורך כל ההליך בו תחליטו לנקוט.
כמו כן, מתן מענה מקיף לפנייתך דורש מידע נוסף ומפורט הן על הצעדים שאתה ושותפיך צפויים לבצע, והן על החברה/ העסק שאתם מעוניינים להקים.
על מנת לעבור על כל השאלות העומדות על הפרק ולצורך עיון מעמיק בעניין, אנו נשמח לקבוע יחד אתכם פגישת ייעוץ ראשונית אצלנו במשרד.
במידה והנכם מעוניינים בכך, נשמח להתאים פגישה במשרדנו בהתאם ללו"ז המשותף של כל המעורבים בעניין.
בברכה,
דבבורה אביטבול-קליפה, עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד פיליפ קוסקס
053-6112894
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שלום רב במידה ומקום מושבם של הילדים הוא בצרפת, אמנת האג קובעת שנדרש הסכמת שני ההורים על מנת להעתיק את מקום מושבם של הקטינים. אין תוקף למסמך שנחתם מראש בעניין זה. ...
המשך תשובה