בני בן ה14 ותשעה חודשים מעוניין לעבור קבוצה במהלך העונה הבאה האם אפשר לעשות חוזה סטנדרטי עם הקבוצה הנוכחית לעונה הנוכחית או חוזה אחר כדי שבהיותו מעל גיל 15 יוכל לעבור לקבוצה אחרת ללא קשיים והאם כדאי לו לאור רצונו העתידי לעבור קבוצה להיכנס השנה להסגר קטין?

עו"ד טל שגב
מנהל/ת הפורום: עו"ד טל שגב
חייגו אליי 053-6246160
חזרה לפורום

עכשיו בפורום
עוד שאלות ותשובות שנענו
עיכוב בתשלום שכר לשחקן כדורעף
דיני ספורט וספורטאיםעו"ד טל שגב
עו"ד טל שגב

אלי שלום רב ושבוע טוב, הבעיה שאתה מציג היא בעיה מוכרת לא רק בעולם הכדורעף אלא בכל ענפי הספורט. לצערי, רואים לא פעם כיצד קבוצות מלינות שכר לתקופה של כמה שבועות לשחקנים. במדינת ישראל יש חוקי עב...

המשך תשובה
למעלה