שלום, רוצה למכור לחם מהבית. מעבר לפתיחת עוסק פטור, מה נדרש ממשרד הבריאות, ואו רישויי עסקים על מנת לפעול ע"פ החוק, ללא סיכונים מיותרים, ובנוסף מה ההמלצות באשר לביטוח כלשהו כלפי לקוחות וכו'
שלום רב,
כבכל עסק הכרוך בייצור או מכירת מזון, תידרש להצטייד ברישיון עסק על מנת שתתאפשר הפעילות המבוקשת. העובדה שייצור ומכירת הלחם תיעשה מבית תקשה על קבלת הרישיון. בוודאי שגם משרד הבריאות יהיה בחינת "נותן אישור" לעסק המבוקש, אך לא רק הוא.
בהצלחה,
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר