האם 20 מ"ר מספיק לקבלת רישיון לעסק עם פס קר בלבד? ללא בישול וכדומה? אם לא , מה הגודל המינימלי? העסק נמצא במתחם עסקים ( יש שירותים ציבוריים צמודים ) תודה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
שלום רב,
השאלה לא מפורטת מספיק - האם המדובר במסעדה? האם ישנם מקומות ישיבה? למה אתה מתכוון 20 מ"ר - לכל המקום?
אנא פרט גדלים של האלמנטים שבעסק (מטבח, שירותים וכד').
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר