היי מקווה שהגעתי למקום הנכון . אני מתעניין בפתיחת גימבורי. אם אני מתכנן למכור ארוחת ילדים שניצל וציפס (ההכנה תהיה או במיקרו , או בטוסטר או בטיגון ) , טוסט , אולי פסטה, נקנקיה בלחמניה . וכו. האם אני צריך לרישיון להכנת האוכל או משהו כזה , כי הבנתי שיש דברים שהם לא נקרים בישול וניתן להכין אותם ללא אישורים/רשיונות בברכה, טל
עסק מהסוג המדובר טעון רשיון עסק ע"פ צו רישוי עסקים.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר