אני מעוניין לפתוח פיצריה שתייצר פיצה איכותית. כזו שעלות מגש בה לא תהיה 25 שקלים והחומרי גלם יהיו מגבינות אמיתיות ולא תחליפי גבינה זולים. במידה וארצה לייצר את הבצק בעצמי ולא לקנותו מספק חיצוני- לאיזה רישיון אדרש ממשרד הבריאוות.
שלום רב,
המדובר בעסק הטעון רשיון ע"פ החוק.
לאחר שתוגש הבקשה לרשות הרישוי, הרשות תעבירה בין היתר גם למשרד הבריאות, הואיל והמדובר בעסק מסוג "בית אוכל". משרד הבריאות יבדוק את הבקשה, לרובת גודל המקום על אזוריו השונים, תנאי תברואה וכד' ובמידה ויאשר הבקשה הוא יתן את הסכמתו. הרשיון יינתן ע"י רשות הרישוי. משרד הבריאות יאשר את הבקשה או ידחה אותה, או שיאשרה בתנאים.
בהצלחה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר