שלום רב, אני טבח חובב המתעניין בשימוש במשק המשפחתי כשטח לסעידה- לא מדובר בהקמת מבנה אלא בהנחת שולחנות ואירוח. הכוונה היא לגדל ירקות וצמחי מאכל ולקיים ארוחות הסובבות סביבם, במחשבה שכך ניתן יהיה להגדיר את הארוחות כתיירות חקלאית ולא להדרש להיתר מיוחד לשימוש לא חקלאי בקרקע. אשמח לשמוע מה דעתכם על הרעיון. אדגיש כי מדובר על קנה מידה קטן- עד 20 איש נניח. תודה
נדב שלום רב,
שימוש בקרקע לצורך מסעדה ללא רישיון מתאים (רשיון עסק, משרד הבריאות וכו') אסור.
עו"ד דרור כהן
*אין באמור משום יעוץ משפטי או יעוץ אחר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר