בחודש מאי 2013 סבי בן ה- 86 עבר ניתוח מעקפים. לאחר הניתוח הוא אושפז בבית חולים סיעודי לצורך שיקום לתקופה של שבוע. בחודש אוקטובר 13 או קיבל סבי זימון למכון הרפואי לביצוע בדיקות זאת עקב פניית המוסד בהתאם לסעיף 12 לתקנות. ביום 17.02.2014 חידש סבי את רישיון הנהיגה וזאת מבלי כל בעיה. יצוין כי סבי לא קיבל כל חומר ו/או ממצאים ו/או המלצה של משרד הרישוי. היום סבי קיבל זימון לשימוע במשרד הרישוי.לפי מה שכתוב בזימון אסור לו לטעון טענות לעניין המלצת המכון. השאלה שלי היא מה ניתן לעשות? וכיצד עלינו לפעול? אודה על קבלת עזרתך. תודה.
אביך קשיש בן 86 שעבר ניתוח מעקפים ושהה בבי"ח סיעודי במשך שבוע לאחר הניתוח. אני חייב להודות שזה לא נשמע כנקודת התחלה טובה במיוחד.
אני מניח שהמכון הרפואי המליץ על התליית הרישיון עקב ההשתלשלות הרפואית בעניינו של אביך, כך שהזימון למשרד הרישוי הוא פורמאלי: הפקיד ימסור לאביך העתק מההחלטה וייטול ממנו את רישיון הנהיגה.
לאחר ההחלטה, נתונים לכם 30 יום להגיש ערר על החלטות המכון הרפואי (הפרטים אמורים להיות מצורפים להחלטה עצמה). מומלץ להצטייד בחוות דעת רפואית של מומחה לב לפיה אביך דווקא כן כשיר לנהיגה. לגבי הסיכויים: הכל תלוי במצבו הנוכחי של אביך.
בהצלחה!
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד שלומי בר
053-7105259
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
קיבלת פסילה ואתה נדרש להפקיד את הרישיון שלך ואתה יכול את המבחן העיוני (לא מעשי) בזמן הפסילה. אתה יכול לשאול במשרד הרישוי באותה הזדמנות שאתה מפקיד את הרישיון (בלי הפקדה פיזית של הרישיון הפסילה לא תרוץ)...
המשך תשובה