שלום
שמי הוא סבין ואני מתגוררת בטווח 40 הק"מ.
2 ילדי היו רשומים למשפחתון פרטי במהלך מלחמת צוק איתן. המשפחתון לא היה פעיל בחודש יולי ובחודש אוגוסט היא פתחה אותו לא באופן רצוף ולכמה שעות. חשוב לי לציין שגם כאשר הוא היה פתוח לא שלחתי אותם מהחשש שיקרה משהו כי אין לה ממ"ד בבית.
חשוב לי לציין שבמהלך חודש אוגוסט הם לא נכחו שם אפילו לשנייה.
ביני לבין המשפחתון אין חוזה לא כתוב ולא בעל פה ואת התשלום הייתי משלמת חודש בחודשו. בעבור חודש אוגוסט לא שילמתי והגננת דורשת את כספה.
הסברתי לה שאין לי מהיכן לשלם לה - אני נפגעתי כלכלית בגלל שהייתי חייבת להישאר בבית איתם וחוצמזה שאין שום חוזה בינינו שמחייב אותי לתשלום ושהיא יכולה לפנות לרשות המיסים על מנת לבקש החזר כספי. היא עדיין מתעקשת לקבל את כספה אך אני לא חושבת שזה הוגן שאשלם לה בעבור שרות שלא קיבלתי.
האם היא יכולה לחייב אותי לשלם? האם הדרישה שלה חוקית למרות שין שום חוזה בינינו? בנוסף, ראיתי כתבה שאם ברצונה להקבל החזרים היא חייבת להחזיר את הכסף להורים...
אשמח לעזרתך...
שאלות רבות עלו בעניין החזר כספי או אי תשלום עבור אי קבלת שרות.
בגלל מבצע צוק איתן רבים לא שלחו את ילדיהם לגנים בעקבות הוראות פיקוד העורף .
המלצתי להגיע להסדר עם הגננת ו בכל מקרה היא כפי שאמרת רשאית להגיש לקרן לפיצויים במס רכוש לקבלת פיצוי על הפסדים בתקופת צוק איתן . חוזה יכול שיהיה גם בעל פה
תודה על התגובה המהירה.
לא היה גם חוזה בעל פה.
ולגבי הפיצויים היא טוענת שהיא לא הגישה בכלל משום היא משפחתון פרטי??? אני יודעת שגם משפחתון פרטי יכול להגיש.
ויש לי שאלה נוספת, האם אני יכולה לבדוק במקום מסוים האם היא הגישה בקשה לפיצוי?
תודה לך...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר