אני מורה/מרצה במקצועות התעבורה. בצוק איתן הייתי משובץ לעבודה בתאריכים שנקבעו מראש במסגרת הלימודית. פיקוד העורף לא התיר לקיים את הלימודים וסגר את המקומות שבהם שובצתי באשדוד ובאשקלון.
המעבידים מסרבים לשלם את שכרי בטענה שאני עובד שעתי ולא קבוע.
האם אני זכאי לתשלום?
להזכירך, שוחחתי אתך טלפונית והשבת בחיוב. אנא כתבי לי את תשובתך המלאה. בתודה מראש
ובברכת גמר חתימה טובה,
הדר
ההסכם לתשלום שכר עבודה הינו להורים שיש להם ילדים עד גיל 14 ובהתאם להוראות פיקוד או ראש הראשות לגבי מוסדות חינוך.
לעניין השכר שלך אין כל משמעות לעניין עובדת היותך עובדת שעתית גם עובדת שעתית יכולה להיות קבועה .
הועסקת על ידי המעסיק והיה לך סידור עבודה שהתבטל שלא באשמתך מגיע לך שכר עבודה את ההיית זמינה לעבודה רק לא אפשרו לך לעשות כן. המעסיק יכול לתבוע פצויי על הנזק ובין השאר לדרוש את השכר ששילם לך
ההסכם לתשלום שכר עבודה הינו להורים שיש להם ילדים עד גיל 14 ובהתאם להוראות פיקוד או ראש הראשות לגבי מוסדות חינוך.
לעניין השכר שלך אין כל משמעות לעניין עובדת היותך עובדת שעתית גם עובדת שעתית יכולה להיות קבועה .
הועסקת על ידי המעסיק והיה לך סידור עבודה שהתבטל שלא באשמתך מגיע לך שכר עבודה את ההיית זמינה לעבודה רק לא אפשרו לך לעשות כן. המעסיק יכול לתבוע פצויי על הנזק ובין השאר לדרוש את השכר ששילם לך
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר