שלום רב. אני עובדת בשירות הציבורי, בעיר בטווח 40 ק"ג. מתגוררת גם כן בטווח זה. במהלך הלחימה הוגדרתי כעובדת חיונית המחויבת להגיע למקום העבודה, אך נאלצתי להישאר בבית משום שבעלי איש צבא שלא יכול היה להישאר בבית עם הילדים בשל המצב. לכאורה- אני לא זכאית לפיצויים בשל היותי עובדת חיונית. מצד שני- גם בעלי חיוני. האם זכאית לתשלום עבור ימי ההיעדרות?
אני מתגוררת ועובדת במגזר הציבורי בטווח 40 ק"מ ואם לילדים קטנים. חלק מהכנסתי היא עבור טיפולים שנותנת בתוך משרדי השירות הציבורי, אך ההשתכרות הינה פרטית, במסגרת עמותה ובברכת העירייה. פרט לאי-הגעתי לעבודה במגזר הציבורי, נאלצתי לבטל את כל הפגישות במסגרת העמותה. מה שהביא לאובדן הכנסה משמעותי. מה דיני לעניין פיצויים?
לא ברורה השאלה את עצמאית ?
אני גם עוסק מורשה, אך לצורך השאלה, הפסד ההכנסה העיקרי הוא מביטולי טיפולים, המשולמים דרך תלוש המשכורת של העירייה (המימון חלקית מהעירייה והרוב מעמותה). אשמח מאוד אם תוכלי להתייחס גם להפסד ימי עבודה, היותי עובדת חיונית, והיות בעלי איש קבע קרבי... אני מאוד מודה לך :-)
שלום רב. אני עובדת בשירות הציבורי, (עובדת עירייה) בעיר בטווח 40 ק"מ מתגוררת גם כן בטווח זה. במהלך הלחימה הוגדרתי כעובדת חיונית המחויבת להגיע למקום העבודה, אך נאלצתי להישאר בבית משום שבעלי איש צבא קרבי שלא יכול היה להישאר בבית עם הילדים בשל המצב. לכאורה- אני לא זכאית לפיצויים בשל היותי עובדת חיונית. מצד שני- גם בעלי חיוני. האם זכאית לתשלום עבור ימי ההיעדרות?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר