שלום רב, אני עובדת בשכר מזה 7 שנים בעמותה (ללא מטרות רווח) באשדוד.
במהלך החודשים יולי- אוגוסט אני עובדת שעתית. יש לציין שאלה החודשים הרווחיים ביוצר מבחינת היקף השכר. במהלך המבצע לא עבדתי עקב היעדר מרחב מוגן במקום העבודה ונותרתי ללא שכר חודשי כלל. העמותה לא מוכנה לפצות בטענה שהם ׳מגזר שלישי׳ ולא חייבים. האם נכון? תודה רבה
למה כוונתך מגזר שלישי , במידה ואת עונה לקריטריונים של ההסכם הורה לילדים מגיל 0-14 מרחק 40 ק"מ מקו הגבול . אזי מגיע לך שכר ולא משנה לאיזה גורם את שייכת למעט אם המפעל הוא חיוני כהגדרתו בפעל חיוני בשעת חרום .
במידה ואת אינך הורה אזי אני מניחה שלאחר שהעמותה תגיש תביעה לפיצוי אני מניחה שישלמו את שכרך וללא קשר למגזר זה או אחר
עו׳ד סימה תודה על תגובתך,
כוונתי במגזר שלישי- עמותה ללא מטרות רווח. זאת התשובה שקיבלתי כשפניתי למנכל העמותה. מאחר וזה הסטטוס של העסק- אנחנו לא נכללים בהסכמי הפיצויים לטענת העמותה.
אני כאמור, שכירה ולכן שואלת האם מגיע לי פיצוי
שוב תודה
את שכירה לכל דבר את מקבלת משכורת ולכן מגיע לך שכר עבודה , שיראה לך איפה כתוב שאינו נכלל בהסכם , האם המפעל הוא חיוני בעת חרום חייבים להגיע לעבודה לא נראה לי אבל תבדקי
עו׳ד סימה,
תודה רבה על תשובתך ועל העזרה.
על מנת להבהיר סופית-
*למרות שאינני הורה
* למרות שמדובר בעמותה ללא מטרות רווח
* למרות שאני עובדת שעתית ביולי- אוגוסט
עדיין אני אמורה לקבל את השכר? ואם כן כך הדבר על פי מה השכר מחושב?
שוב תודה,
מרגלית
ההסכם הינו רק לגבי הורים בלבד , ו העמותה יכולה להגיש תביעה לפיצויי כספי ולדרוש את השכר תנסי להגיע אתו להסדר ,יחד עם זאת ניתן לקבל שכר בקיזוז ימי החופשה שנצברו לזכותך .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר