שלום,
החברה שאני שכיר בה נמצאת מחוץ לטווח 40 הק"מ מהרצוע, אך אני עובד מטעמה במפעל באשדוד שנסגר במהלך המבצע בעזה. בנוסף אינני מועסק במשרה מלאה אלא לפי משמרות (שעתי). כאמור אני (והחברה שאני מועסק בה) לא קיבלנו שכר בזמן המבצע בגלל סגירתו של המפעל. האם אני (או המעסיק שלי) זכאים לפיצויים?
המפעל נמצא בטווח של 7-40 ק"מ מגבול רצועת עזה ולכן אתה זכאי לתשלום בגין הימים שלא עבדת האם המפעל נסגר על פי הוראות פיקוד העורף . מדבריך אני מבינה שהנך עובד קבלן חל גם על עובדי קבלן האם אתה מתגורר באשדוד ?
לא בטוח במאה אחוז אבל נראה לי שהמפעל נסגר על פי החלטתה של הנהלת המפעל ולא על פי הנחייות פיקוד העורף. אינני מתגורר באשדוד (ולא בטווח -40 הק"מ מהרצועה) רק עובד שם. החברה שאני שכיר בה מועסקת על ידי המפעל - קבלן שהמפעל מעסיק.
בנוסף, העבודה במפעל הנ"ל אמורה להסתיים מתישהו ב-2015...
בהמשך לתשובה שקיבלתי מכם: נראה לי שהמפעל שאני עובד בו באשדוד נסגר על פי החלטתה של הנהלת המפעל ולא על פי הנחייות פיקוד העורף. אינני מתגורר באשדוד (ולא בטווח -40 הק"מ מהרצועה) רק עובד שם. החברה שאני שכיר בה מועסקת על ידי המפעל - קבלן שהמפעל מעסיק. בנוסף, העבודה במפעל הנ"ל אמורה להסתיים מתישהו ב-2015... האם אני זכאי לפיצויים?
השאלה האם אתה עובד באופן קבוע במפעל באשדוד .ההנחיות לתשלום כרגע הן להורים לילדים עד גיל 14 . במידה והנך מעוניין בהרחבה כיוון שעולות שאלות לעניין העסקתך ותשלום שכרך שיכול להיות שאינו קשור כלל לצוק איתן . אם הנך מעונייו
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר