שלום אני אמא של הילה בעקבות מעבר דירה מר"ג לכ"ס החלטתי לרשום אתה לקייטנה בעיר/שכונה החדשה שנעבור אליה אחרי מספר ימים שבהם אני נוסעת מדיי בוקר מרמת גן לכפר סבא לקייטנות החל מבצע צוק איתן ואיתו אזעקות מדיי בוקר מה שגרם לנו בימיים הראשונים להשאר בבית וכשהתחלתי לינסוע לכפר סבא ואזעקות תפסו אותי בדרך ביתי הילה בת ה5.5 לא הסכימה להיכנס לקייטנה // אחרי שבוע בקייטנה לא הייה אפשרות לבטל את 3 השבועות הנוספים ולקבל החזר -הגננת אמרה לי או שאנסה בכוח להביא את הילדה או שפשוט אוותר על הימים הנותרים (1400 ש"ח ) בלי בררה נאלצתי לחכות שהמצב ירגע והזמן עבר וכך איבדתי את כספי . איך אפשר לפנות לגננת על מנת שתחזיר לי את כספי- זו הייתה קייטנה פרטית בתוך הגן והכסף הופקד לחשבון האישי /פרטי של הגננת
מצטערת , ההסכם לפיצוי כספי הוא למי שנמצא בתחום של 0-40 ק"מ מגבול רצועת עזה , תנסי להגיע להסדר עם הגננת להחזר חלקי . לחלופין החזר בגלל אי מתן שרות אולם אני מבינה שהגננת כן פתחה את הגן ולא ביטלה את הקייטנה .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר