מורכב מקווה שהכל מובן. אני גרה ועובדת במרחק עד 40ק"ג. אני עובדת בגן פרטי הגננת שילמה לי עד 28-8 אך לא מוכנה לשלם לי מעבר כי לטענתה וטענת הרואת חשבון פיקוד העורף חזר לשגרה נאמר לה כן בגן פה אבל לא בכל הגנים כמו אצל בתי בת ה-3 (הגן אינו ממוגן והיה אמור לפעול עד 10-8) היא אומרת שזה לא נכון ולא מוכנה לשמוע ולשלם לי היא פדתה לי ימי חופש ושילמה עד 3-8 סוף הגן ותחילת קייטנה עד 14-8-פתחה גן רגיל בהוראת פיקוד העורף עבור ימי המלחמה שהגן נסגר- וגם פה לא באתי לעבודה הייתי אמורה לעבוד 4 שעות. שאלותי הם: האם אני זכאית לתשלום לאחר ה28-8 כי נשאתי בבית בהעדר מסגרת חינוכית לילדה שלי? ואיך מחשבים משכורת יולי?האם לפי משכורת קודמת? או לפי הסכם בעל פה שאמרה שמיולי היא מקצצת לי במשרה(כי אני בהריון הדבר ידוע לה ולכן מורידה לי וכי יש לה עובדת אחת איתי ועוד עובדת בבוגרים וזה הוצאה כספית שהילדים ישנים ואני נמצאת. **עבדתי חודשיים במשרה של שעתיים יותר)
כרמית שלום!
לא הבנתי את שאלתך, לפי דברייך המעסיקה שלך שילמה לך עד 28/8 , אז לא הבנתי מה הבעיה.
בברכה
הנר בנימין, עו"ד
אני מניחה שהתבלבלת והגננת שילמה לך עבור חודש יולי חודש אוגוסט עדיין לא אמורה הגננת לשלם לך שכר . הימים שנעדרת את זכאית לקבל שכר ללא הפחתה . זה חמור מאוד שהגננת הודיע לך כי היא מ]חיתה לך שכר בגלל שאת בהריון חל איסור לשנות משרה בזמן הריון , היה עליה לבקש היתר ממשרד הכלכלה להפחתה . אני מבינה כי היא לא בקשה את צריכה יותר מתשובה בפורום
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר