שלום וברכה
אני מתנצלת מראש על האריכות:
אני מתגוררת בטווח ה 40 ק"מ,
בתאריך 1.7.14 רשמתי את ביתי למעון פרטי בקרבת הבית,
החל מתאריך 8.7.14 ועד תאריך 7.8.14 (לא כולל) הגן היה סגור וגם בתאריך 10.8.14 בהנחיית פיקוד העורף.
במעון (בימים רגילים) הילדים היו אמורים לצאת לחופשה ב 8.8.14,
הגננת קיימה ישיבה עם רוב ההורים (אני לא הייתי נוכחת) ואמרה שהסיכום הוא שהיא לא מחזירה כסף אלא מחזירה בימים ז"א שהגן ייתקיים עד ה 22.8.14 ובנוסף הגננת תשלים לנו 4 ימים נוספים בשנה הבאה,
יוצא שהגננת מחזירה לנו 17 ימים,
הגן היה סגור בחודש יולי 21 ימים ובחודש אוגוסט 6 ימים, סה"כ הגן היה סגור 27 ימים והגננת מחזירה רק 17 ימים, וכששאלתי אותה היא אמרה שהיא לא מחזירה את כל הימים,
שילמתי מחיר מלא עבור יולי(2000 שח)
ועבור אוגוסט(1000 שח) שהיה אמור להיות חודש קצר
אני לא יודעת מה לעשות, מה החוקים לגבי זה, האם היא חייבת להשלים את כל הימים? האם אני צריכה לספוג את ההפסד שלה?
אני רוצה לציין שאני לא עובדת אז אני לא מקבלת החזר ממקום עבודה אבל הוצאתי את הסכומים האלה בשביל לצאת לעבוד ויוצא שנשארתי בבית:(
תודה מראש על מענה
בהתאם לחוק היבש, על הגננת להחזיר את כספכם, אני מציע לכם להגיע להבנות עם הגננת.
בהצלחה
בנימין הנר, עו"ד
תחילה בדקי את ההסכם שלך עם הגננת
לא קבלת שירות את אמורה לקבל את כספך יחד עם זאת י כדאי להגיע להסדר עם הגננת . היא אמורה להגיש תביעת פיצויי באם היא עונה לתנאי ההסכם ולהחזיר לכם את הסף תבדקי אם חודש אוגוסט משולם בתוך חודש יולי ומאחר ואת נרשמת רק בתאריך 1.7. יכול להיות שהיא גבתה ממך מראש את אוגוסט שהוא בדרך כלל חופשה .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר